Baran, Kadın Kollarının Toplantısına Katıldı

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Gençlik Kolları, Yavuz Sultan Selim Mahallesinde AK Parti Körfez İlçe Kadın Kollarının düzenlediği toplantıya katıldı

Baran, Kadın Kollarının Toplantısına Katıldı

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Gençlik Kolları, Yavuz Sultan Selim Mahallesinde AK Parti Körfez İlçe Kadın Kollarının düzenlediği toplantıya katıldı

21 Mart 2014 Cuma 10:17
Baran, Kadın Kollarının Toplantısına Katıldı
 Yavuz Sultan Selim Mahalle başkanı Esengül Mintemur ve mahalle sakinleri AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran’ı ayakta alkışlayarak karşıladı. Toplantıya ilgi büyüktü, yaklaşık 200 kişinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan AK Parti Körfez Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran “Bu güzel buluşmayı organize eden mahalle başkanımız Esengül hanıma yönetimim adına teşekkür ederim. Bugün burada bizleri buluşturan sebep AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran’dır. Bugün adayımız ile yollara düştük, Körfez’de gezilmedik gidilmedik ve girilmedik ev bırakmayacağız. Yaptığımız işin önemini sorumluklarını bildiğimiz için sizlerle birlikte her zaman iç içe olacağız. Bugün burada bu güzel kalabalığı oluşturan siz değerli hanımefendiler, sizlerin çalışmalarını gayretlerinizi hem Rabbimiz hemde halkımız görüyor. Hepimizin bu gayretlerinin karşılığını 30 mart gecesi alacağımıza gönülden inanıyorum” dedi.

 

BADEM; DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem yapmış olduğu konuşmada, kadının öneminden ve güncel konulardan halkımızı bilgilendirdi. Badem, “ Bugüne kadar AK Parti hükümetinin kadınlarımıza verdiği önemi geride bıraktığımız 12 yıla baktığımız zaman görüyoruz. Bizim dönemimizde Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığı kuruldu. Aileye ve aile bireylerine önem veren bir devlet haline geldik, bizden öncede böyle olması gerekiyordu. Bugün ülkemizin genel bir durumuna baktığımız zaman çok önemli yollar kat ettiğimizi görüyoruz. Bizim dönemimizde milletimiz için yaptıklarımızı anlatsak zaman yetmez. Bundan sonra da her zaman en iyisini yapmak için çalışacağız. Bizim sözümüz senettir, bunu yaptıklarımızda ispatladık ve daha da iyisini yapmak için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

 

YARIN KEŞKE DEMEMEK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, “ Bu güzel programda bizleri buluşturan Kadın Kollarımıza ve Mahalle başkanımıza teşekkür ediyorum. Kadınımızın hem bizde hemde dinimizde yerinin büyük olduğunu biliyoruz. Cennet annelerimizin ayaklarının altında, siz bacılarımız bizim başımızın tacısınız. Kadınımıza verdiğimiz önemle belediye meclisimize 4 tane bayan aday kardeşimizi listemize aldık. Körfez’e inşallah bayan eli değecek, çünkü bayanımızın elinin değdiği her şey onurlanır. Sizlerin desteğiyle Körfez’imizi daha güzel yerlere getireceğiz” dedi.

 

Mahalle sakinleri sorunlarını AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran’a iletti. Mahallelerinin daha güzel ve yaşanılabilen bir yer olmasını isteyen Yavuz Sultan Selimlilere Baran’dan kapalı Pazar projesi müjdesi geldi. Bu proje mahalle sakinleri tarafından büyük destek gördü. Program bitiminde Kadın Kolları ve mahalle sakinleri AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran’la birlikte hatıra fotoğrafı çekilerek o güzel günü ölümsüzleştirdi.

Son Güncelleme: 21.03.2014 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38