Baran, “Körfez’deki Her Canlıyı Düşünüyoruz”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hayvan severlerle bir araya gelerek sokak hayvanları için yapılanları ve planlanan çalışmaları konuştu.

Baran, “Körfez’deki Her Canlıyı Düşünüyoruz”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hayvan severlerle bir araya gelerek sokak hayvanları için yapılanları ve planlanan çalışmaları konuştu.

12 Ekim 2015 Pazartesi 11:24
 Baran, “Körfez’deki Her Canlıyı Düşünüyoruz”

Toplantıya İlgi Yoğundu

Toplantıda hayvanların daha rahat yaşaması için Körfez Belediyesi tarafından sunulan hizmetleri tek tek hayvan severlere aktaran Başkan Baran, 7/24 belediye ekiplerinin bu konu hakkında hassasiyetle çalıştığını belirtti. Tütünçiftlik sahilde gerçekleşen kahvaltı programına Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Veteriner Arzuhan Demirhan, Körfez’de Hayvan sever vatandaşlara öncülük yapan Nuri Kıvrak ve çok sayıda hayvan sever vatandaş katıldı.Sokak Hayvanlarına Yönelik Birçok Çalışma Hayata GeçirilecekSokak hayvanlarının haklarını korumak ve yaşam standartlarını yükseltmek için birçok farklı projeyi hayata geçireceklerini belirten Belediye Başkanı İsmail Baran, “Siz değerli vatandaşlarımızla birçok farklı projenin içerisinde yer aldık. Sizlerle birlikte gerçekleştirdiğimiz ilk toplantımız değil. Bir önceki toplantımızda ne konuştuysak imkanlar dahilinde gerçekleştirmeye gayret gösteriyoruz. Belediye ekiplerimiz 7/24 görev başında, sizlerden gelen çağrıyı değerlendiriyor veteriner hekimimiz gözetiminde sokak hayvanlarımızı hayata tutunduruyoruz. Körfez’deki her canlıyı düşünerek hareket ediyoruz” şeklinde konuştu.

Gerçekleşen Toplantıda Talepler Çözüm Buldu

Sokak hayvanları ile ilgili Başkan Baran’ın fikirlerini ve yaklaşımını çok beğendiklerini ifade eden hayvan sever vatandaşlar, “Belediye Başkanımızın her canlıya verdiği önem bizleri çok mutlu ediyor. Sokak hayvanları ile aynı şehri sevgi ve saygı içerisinde paylaşmak istiyoruz. Bizler gibi diğer vatandaşlarımızın da anlayışlı olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandılar.Toplantı hayvan severlerin istek ve taleplerini Başkan Baran’a aktarmasıyla devam etti. Belediye Başkanı İsmail Baran, vatandaşları tek tek dinleyerek sorulan soruları yanıtladı. Yapılması gereken ve öncelik gerektiren konuları anında talimat vererek yerine getiren Başkan Baran’a hayvan severler teşekkür etti. Alınan kararların ilerleyen zamanlarda hayata geçeceğini belirten Başkan Baran, hayvan sever vatandaşlara teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.

Son Güncelleme: 12.10.2015 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38