Baran okulları ziyaret etti

Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve Teşkilat mensupları SKM programları kapsamında Körfez’ de bulunan Tüpraş 50.yıl Lisesi ve Seka Çocuk Dostları ilköğretim okulunu ziyaret etti.

Baran okulları ziyaret etti

Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve Teşkilat mensupları SKM programları kapsamında Körfez’ de bulunan Tüpraş 50.yıl Lisesi ve Seka Çocuk Dostları ilköğretim okulunu ziyaret etti.

27 Şubat 2014 Perşembe 10:34
Baran okulları ziyaret etti
Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran Teşkilatıyla birlikte Körfez’i fetih etmeye devam ediyor. Adaylığı sürecinden bu yana sahalardan hiç inmeyen Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Körfez’in tüm mahallelerini, esnafını ve halkını ziyaret etmeye devam ediyor. Gittiği her yerde “ Ben sizlerin ve tüm halkımızın hizmetkârıyım “ diyen Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran bugüne kadar yaptığı bütün çalışmalarıyla bunu gösteriyor.

SKM programları kapsamında Teşkilat mensupları ile birlikte okullar ziyaret edildi. Tüpraş 50. Yıl Lisesini ziyaret eden Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran okul müdürü Ali Paşa Naipoğlu ile birlikte eğitim sistemi konuşuldu ve okul hakkında bilgiler aldı. Okullarımız gençlerimizin geleceği açısından çok önemli. İktidarımızın eğitime gösterdiği önemi, yaptığı büyük yatırımlar ve düzenlemelerde bunu görüyoruz. Bizim iktidarımız döneminde okullar çağ atladı, kitaplar ücretsiz oldu bundan 15 yıl önceye gittiğimizde eğitimde çağ atladığımızı çok iyi görüyoruz dedi. Okul müdürü Ali Paşa Naipoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öncelikle bende sizlere hayırlı olsun diyorum. Körfez Belediyesinin okullarımız ile ilgili çalışmalarını biliyoruz ve görüyoruz. Bugüne kadar okulumuza yapmış olduğunuz hizmetler için sizlere ve Belediyemize teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.  Daha sonra Seka Çocuk Dostları İlköğretim okulunu ziyaret eden Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve Teşkilat mensupları okul müdürü, okul aile birliği ve öğretmenlerle bir araya geldi. Oldukça keyifli geçen ziyaret soru cevap şeklinde devam etti. Eğitim sisteminin öneminden bahseden öğretmenler eğitime ne kadar önem verilirse bir ülke daha hızlı ve çabuk kalkınır, geleceğimiz bu çocuklarımızda bizd
Son Güncelleme: 27.02.2014 10:35
Anahtar Kelimeler:
ZiyaretEttiBaranOkulları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38