Baran “ sorunları çözmek için varız ”

Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve Teşkilat Mensupları SKM programları kapsamında bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

Baran “ sorunları çözmek için varız ”

Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve Teşkilat Mensupları SKM programları kapsamında bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

11 Şubat 2014 Salı 19:10
Baran “ sorunları çözmek için varız ”
 Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve Teşkilat üyeleri 10 Nolu minibüsçüler kooperatifini ziyaret etti. Kooperatif başkanı İlhami Koç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kooperatif başkanı İlhami Koç Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran’ı şoförlerle tanıştırarak bir hayli keyifli anlar yaşandı. Ziyaret soru cevap şeklinde devam etti. Şoförlerin sıkıntılarından bahseden Koç, bizi bu zamana kadar sadece bu iktidar korudu ve savundu. Bizim hizmetimizi sadece biri değil herkezin görmesini istiyoruz. Biz yük değil insan ve can taşıyoruz, hizmet ediyoruz, bunun bilincindeyiz. Körfez’de her mahallemizden tek arabayla vatandaşlarımız istedikleri her yere gidiyor. Vatandaşlarımıza hizmetimiz sonsuzdur biz buradan halkımıza daha iyi hizmet edebilmek için sizden destek istiyoruz. Bu işin biz ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Bugün baktığımızda Kocaelide 52 tane taşımacı kooperatif var bu bizim işimizin ne kadar zor olduğunun göstergesidir şeklinde konuştu.

Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran sorunları dinledikten sonra verdiği demeçte, minibüsçülerin sorunlarının kendisinin daha iyi bildiğini, il genel meclisinde kendisininde bu konu üzerinde durduğunu söyledi, Bu sorunların bir rapor halinde kendilerine verilmesini “ hatırda değil satırda kalır” anlayışıyla daha kolay çözüme kavuşacağını belirtti. Bu tür sorunların belediye nebzinde çözülmesi için ellerinden geleni yapcaklarını vurguladı. Sizin ve halkımızın sorunları bizim sorunlarımızdır birlikte bu sorunları masaya yatırıp hepsini çözmeye çalışacağız şeklinde konuştu.

Daha sonra Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve Teşkilat Mensupları ziyaretlerine devam etmek için Körfez Emniyet Müdürlüğüne hareket etti.

KÖRFEZ EMİN ELLERDE

Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve Teşkilat Mensupları Körfez Emniyetine yeni atanan Emniyet Müdürü Cenk Özmen’e  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran yeni atanan Emniyet Müdürü Cenk Özmen’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Belediye’nin her zaman Emniyetimizin arkasında olduğunu ve her zaman desteklediklerini belirtti. Körfez Emniyetinin başarılarını diğer ilçeler için bir örnek emniyet teşkil ettiğini ve başarılarının devamını dilediğini belirtti.

Körfez’in huzurunun konuşulduğu ziyarette, Körfez’in çok büyük sıkıntılarının olmadığını daha önceki Müdürlerimizin çalışmalarıyla bu sıkıntıların ortadan kalktığı vurgulandı. Emniyet Müdürü Cenk Özmen , emniyetin başarılarının arkasına baktığımız zaman belediyelerin önemli bir güç olduğunu görüyoruz. Tabi ki sorunlar ve huzursuzluklar oluyor onlarada göz yumdurmamak için var gücümüzle çalışacağız. Körfez asayiş olarak 2013 yılında en iyi ilçe seçildi ve bu başarı oranı % 91 dir. Bizden önceki Emniyet Müdürümüz Coşkun beye teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da bizde bu başarılarının üzerine artılar koymak için elimizden geleni yapacağız. Körfez’de 30 adet mobese kamerası var, Körfez’i her dk izliyoruz ve biz bu 30 olan mobese sayısını 70’ e çıkartacağız. Mobesinin etkisi insanlarımız üzerinde çok büyük ve caydırıcı bir yanı var. “Aman mobese var yapmıyalım” şeklindeki düşünceler halkımızın hukuka aykırı eylemlerde bulunmasını bir nebze engellemektedir, şeklinde konuştu.

 

 

 

Son Güncelleme: 13.02.2014 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38