banner28
banner23
banner36

Baran, Spor İl Müdürü Çintimar'ı Ziyaret Etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar'ı makamında ziyaret etti.

Baran, Spor İl Müdürü Çintimar'ı Ziyaret Etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar'ı makamında ziyaret etti.

09 Şubat 2016 Salı 14:04
 Baran, Spor İl Müdürü  Çintimar'ı Ziyaret Etti

Kiraz Plaketi Hediye Etti

Gerçekleşen ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti ifade eden Kocaeli Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar Başkan Baran’a teşekkür etti. Ziyarette Spor İl Müdürlüğünde görev yapan yetkililerde hazır bulundu. Çalışanlara selam vererek Çintimar’ın makamına geçen Başkan Baran, burada Körfez’in sembolü olan kiraz plaketiniSpor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’a takdim etti.

Ziyarette Körfez’de Yapılması Planlanan Kapalı Spor Salonu Konuşuldu

Körfez’de spor adına yürütülen başarılı çalışmaların önemine dikkat çeken Çintimar, “Belediye Başkanımız son zamanlarda spor adına ekibiyle birlikte önemli adımlar attı. Kurulan Spor Akademisi sadece ilimize değil tüm Türkiye’ye örnek bir proje” dedi. Çintimar, kapalı spor salonların Kocaeli’de eksik olduğu ilçelerden biri olan Körfez’de bu eksiliğin giderilmesi için Başkan Baran’la istişare içerisinde olduklarını belirtti.

Sporun ve Sporcunun Yanındayız

Başkan Baran, “Spora ve sporcularımıza her zaman destek olmaya çalışan bir belediyeyiz. Sağlıklı yaşam için sporun çok önemli olduğunu biliyoruz ve her zaman sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Körfez Belediyesi olarak toplumumuzun sağlıklı bireyler yetiştirmesinde katkı sağlamaya çalışıyoruz.” Şeklinde konuştu. 

Son Güncelleme: 09.02.2016 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38