Baran yetimleri yalnız bırakmadı

Körfez Belediyesi, Dünya Yetimler Günü ilan edilen ramazan ayının 15’inci gününde 300 yetim çocuğa ve ailelerine iftar yemeği düzenledi.

Baran yetimleri yalnız bırakmadı

Körfez Belediyesi, Dünya Yetimler Günü ilan edilen ramazan ayının 15’inci gününde 300 yetim çocuğa ve ailelerine iftar yemeği düzenledi.

21 Haziran 2016 Salı 15:57
Baran yetimleri yalnız bırakmadı

 Körfez Belediyesi Yetimleri Yalnız Bırakmadı

Körfez Belediyesi,  Dünya Yetimler Günü ilan edilen ramazan ayının 15’inci gününde 300 yetim çocuğa ve ailelerine iftar yemeği düzenledi.
Tek Tek İlgilendi 
Körfez Belediyesi,  Dünya Yetimler Günü ilan edilen ramazan ayının 15’inci gününde Tütünçiftlik Kültür Merkezinde 300 yetim çocuğa ve ailelerine iftar yemeği düzenledi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, masaları tek tek dolaşarak çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilendi. Düzenlenen iftar yemeğinde, çocuklar da Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a yoğun bir ilgi gösterdi. Başkan Baran, miniklerle ve aileleri ile sohbet etti. Fotoğraf çekilmek isteyenler ile fotoğraf çekilerek, birçok güzel anı ölümsüzleştirdiler. 
Yetim Gülerse, Dünya Güler
Tütünçiftlik Kültür Merkezinde düzenlenen iftar yemeğinde konuşma yapan Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, “Sevgili peygamberimizin (s.a.v) “'Her kim yetimleri gözetir, korur, onları yiyeceğine, içeceğine ortak ederse, muhakkak cennetle buluşacaktır. “  Hadisi Şerif-i ile yetimleri korumanın, kollamanın, onları soframıza ortak etmenin ne derece önemli bir şey olduğunu bizlere anlatmak istemiştir. Bu anlamda bizleri bir araya getiren Allah’a hamd olsun. İnşallah devlet olarak da, belediye olarak da size verilmesi gerekenleri, size ulaştırmak adına çok çalışacağız, çok gayret edeceğiz.“ dedi.
“Doyasıya Eğlendiler “
Körfez Belediyesi dünya yetimler günü münasebeti ile düzenlediği iftar yemeğinde, çocuklar için gösteriler hazırladı. Hacivat ve Karagöz, Nasrettin hoca ve diğer tiplemeler ile de minikler doyasıya eğlenerek, unutulmaz anlar yaşadı.
İftar Yemeği sırasında Körfez Belediyesi Başkan Yardımcıları İsa Taş ve Yüksel Özdemir masaları tek tek dolaşarak çocuklara ve ailelerine hediye takdiminde bulundular. Oyun toplarının dağıtılmasının ardından program son buldu.

Son Güncelleme: 23.06.2016 09:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38