Barana Ziyaretler devam ediyor

Çeşitli kurum ve kuruluşlarının başkan ve yöneticilerinin Körfez Belediyesi Başkanı İsmail Baran’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Barana Ziyaretler devam ediyor

Çeşitli kurum ve kuruluşlarının başkan ve yöneticilerinin Körfez Belediyesi Başkanı İsmail Baran’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

16 Mayıs 2014 Cuma 11:38
Barana Ziyaretler devam ediyor
 Körfez Petrol Ürünleri ve Sanayicileri Derneği Başkanı Ömer Yağız ve yönetim kurulu üyeleri İrfan Hunca, Nurol Sarıçiçek ve Orhan Tatar Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret ederek Körfez için başarılı çalışmalara imza atacaklarını inandıklarını belirttiler. Belediye Başkanı Baran ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gelen misafirlerine güzel temennilerinden dolayı teşekkür ederken yeni bir körfez için hep beraber çalışacaklarını söyledi.

Demokrat Parti Körfez İlçe Başkanlığıda Baran’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Demokrat Parti Körfez İlçe Başkanı Sedat UYANIK , Cumhuriyet Halk Partisi Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Fevzi CANBAZ , Demokrat Parti Körfez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Lütfü GÜRGÜR, Aziz KÖKEN, Volkan ÇAPKIN ve Kurultay Delegesi Mete GÜR ziyarette hazır bulundu.

 Ziyaretten Memnuniyetini dile getiren Baran; ‘’ Körfezimizin menfaatine , yararına olacak her şeye evet diyebiliriz. Muhalefetsiz hükümet , iktidar olamaz lakin muhalefeti yapan arkadaşlarımızda yıkıcı değil yapıcı muhalefet yaparlarsa Körfezimizi daha iyi yerlere gelmesini sağlarız’’ şeklinde konuştu. Daha sonra söz alan UYANIK ise; ‘’ Sayın İsmail BARAN’ın misafir perverliği ve güler yüzlüğü bizi fazlasıyla memnun etti. Muhalefet olarak gördüğümüz yanlışları asla 
görmezlikten gelemeyiz biz körfezin evladıyız hepimiz körfeze hizmet için çalışmalıyız.’’ Şeklinde konuşmasını sonlandırırken, ziyaretin sıcak bir havada geçtiği gözlerden kaçmadı. 

Körfez Kent Konseyi de Baran’a ziyarette bulundu

Kent Konseyi Başkanı Nihat GÖKBAYRAK ve Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail BARAN’ı ziyaret etti. Ziyaret esnasında Körfezin genel Sorunlarından bahsedilirken daha iyi bir körfez nasıl olabilir neler yapılabilir şeklinde konuşmalar geçerken Baran;’’ Hep beraber yeni bir körfez için hep beraber el ele vererek çalışacağız körfez hepimizin daha yaşanabilir bir körfez için çalışmalıyız.’’ şeklinde konuşurken ziyarette Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa AŞ’da hazır bulundu. 


Türkiye Gazetesi ve İhlas Haber Ajansından da Hayırlı Olsun Ziyareti
Türkiye Gazetesi Kocaeli Bölge Temsilcisi Osman Tosun ve İhlas Haber Ajansı Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı barana hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Baran misafilerine çeşitli ikramlarda bulunarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Son Güncelleme: 16.05.2014 11:52
Anahtar Kelimeler:
DevamEdiyorZiyaretlerBarana
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38