Başıboş Gezen Hayvan Sahiplerine Ceza

Körfez Belediyesi başıboş gezen hayvanları tespit ederek toplama işlemini gerçekleştiriyor.

Başıboş Gezen Hayvan Sahiplerine Ceza

Körfez Belediyesi başıboş gezen hayvanları tespit ederek toplama işlemini gerçekleştiriyor.

03 Ağustos 2015 Pazartesi 14:13
 Başıboş Gezen Hayvan Sahiplerine Ceza
 İlk defa hayvanını almaya gelene ceza yokken, tekrarı halinde ise tutanak ve cezai işlemle hayvanlar iade ediliyor.
Görüntü Kirliliği Ortadan Kalkıyor
Körfez’in yeni yaşam olanı olan İlimtepe’de dolaşan başıboş hayvanları an ve an takip eden Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması ve trafikte büyük tehlike oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan başıboş hayvanlar için zabıta ekipleri kolları sıvadı. 
Sistem Üzerinden Sorgulama
Zabıta ekipleri ayrıca yakaladıkları başıboş hayvanları kulaklarındaki küpe numaralarından sorgulatıp hayvan sahibiyle irtibatın kurulmasını sağlıyor. Söz konusu hayvanın tekrar şehir içinde bir bölgede yakalanması halinde ise her defasında katlanan bir ceza uygulaması yapılıyor. Kabahatler kanunu çerçevesinde hayata geçirilen uygulamadan vatandaşlar ise son derece memnun.
Vatandaşlar Uygulamadan Memnun
Olumlu sonuçlara sebep olan uygulama da vatandaşlar taleplerinin karşılanmasından duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Belediye ekipleri ayrıca bölgede dolaşan başıboş köpeklerin de toplanmasını gerçekleştirerek, havyan barınma merkezine götürmesini sağlıyor. Körfez’de belediye ekiplerince kurulan bir timin sadece bu konuda görev yaptığını belirten Körfez Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya, kararlı olduklarını vurgulayarak hayvan sahiplerinin bu konuya duyarlı olması çağrısını bir kez daha yineledi.

Son Güncelleme: 03.08.2015 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38