banner28
banner23
banner36

Basın ve Kültür Müdürleri İstişare Toplantısında Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başkanlığında bir araya gelenKültür-Turizm, Sanat, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlerinin aylık istişare toplantısı, Körfez Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Basın ve Kültür Müdürleri İstişare Toplantısında Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başkanlığında bir araya gelenKültür-Turizm, Sanat, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlerinin aylık istişare toplantısı, Körfez Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

29 Ocak 2016 Cuma 17:33
 Basın ve Kültür Müdürleri İstişare Toplantısında Buluştu

Ev Sahipliğini Körfez Belediyesi Yaptı

Kocaeli’degörev yapan Belediye Kültür-Turizm,Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlerinin aylık istişare toplantısına yeni yılda ilk olarak Körfez Belediyesi ev sahipliği yaptı. Toplantı, geçtiğimiz aylarda göreve yeni atanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Yılmaz ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ali Yeşildal’ın başkanlığındaBüyükşehir Belediyesi Basın, Halkla İlişkiler, Kültür müdürlerinin yanı sıra ilçe belediyelerinin basın yayın ve halkla ilişkiler müdürleri ve kültür müdürlerinin katılımıyla Çınarpark Otel’de gerçekleştirildi.

Atılacak Adımlara Yönelik Konular Ele Alındı

Toplantıda kurumlar arası işbirliği, kültürel çalışmalar ve medya ilişkileri ile kentin tanıtımı noktasında atılacak adımlara yönelik konular ele alındı. Ayrıca; Kocaeli’de basın yayın ve halkla ilişkiler ve kültür ve sanat alanında yapılan faaliyetler de masaya yatırıldı. Belediyelerin bir ay içerisinde yaptıkları faaliyetlerin değerlendirilmesinin ardından toplantı soru-cevap şeklinde devam etti. Karşılıklı fikir alışverişleriyle devam eden toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ali Yeşildal, “Gerçekten samimi bir diyalog ortamı oluşturduk. Bu koordinasyonun daha da güçleneceğine inanıyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de hem kentimizin hem de kurumlarımızın tanıtımı noktasında karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunarak daha güzel çalışmalar ortaya koyacağız.” Dedi.

Kocaeli Geleceğe Emin Adımlarla İlerliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığına yeni atanarak görevine hızlı bir şekilde başlayan Hasan Yılmaz gerçekleşen toplantının önemine dikkat çekerek, “Her ay bu şekilde bir araya gelmemiz ilçe belediyelerimizin alanlarında ne kadar güçlü olduğu gerçeğini ortaya koyuyor. Göreve yeni atanmam dolayısıyla da tüm ilçe müdürlerimizle bu vesile ile bir araya gelerek ilk toplantıyı icra ediyoruz.Gerçekten bu samimi diyaloğunuz beni çok memnun etti. İlerideki süreçlerde bu ekip, bu kadrolar Kocaeli’yi geleceğe emin adımlarla taşıyacaktır.” İfadelerini kullandı.

Toplantının sonunda Körfez Belediyesi tarafından yeni yılın gelmesiyle birlikte belediyelerin basın yayın ve halkla ilişkiler müdürlerine ve kültür müdürlerine özel olarak hazırladığı hediyeleri takdim etti. 

Son Güncelleme: 31.01.2016 19:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38