Başkan Aydoğmuş; “PARA VE TOPRAK KAZANILIR AMA KAYBEDİLEN NESİL ASLA”

Yeniden Refah Partisi Körfez ilçe başkanı Arif Aydoğmuş; son günlerde gündemi oldukça meşgul eden İstanbul Sözleşmesi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başkan Aydoğmuş; “PARA VE TOPRAK KAZANILIR AMA KAYBEDİLEN NESİL ASLA”

Yeniden Refah Partisi Körfez ilçe başkanı Arif Aydoğmuş; son günlerde gündemi oldukça meşgul eden İstanbul Sözleşmesi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

12 Mayıs 2020 Salı 17:12
Başkan Aydoğmuş; “PARA VE TOPRAK KAZANILIR AMA KAYBEDİLEN NESİL ASLA”

01 Ağustos 2014’te yürürlüğe giren İstanbul Sözleşmesinin halk nezdinde çok iyi anlaşılamadığının altını çizen Aydoğmuş, İstanbul Sözleşmesinin ne olduğunu, neleri hedef aldığını halka iyi anlatılması gerektiğini savundu. Bu konuda Yeniden Refah Partisi olarak tüm olanaklarıyla çalıştıklarını da belirten Aydoğmuş önemli açıklamalarda bulundu.

“SÖZLEŞMEYİ HAYATA GEÇİRENLERİN, MAĞDURMUŞ GİBİ DAVRANMALARI KABUL EDİLEMEZ”

Son dönemlerde LGBT ve İstanbul Sözleşmeleri ile ilgili başlayan tartışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Körfez ilçe başkanı Arif Aydoğmuş; Korona ile uğraştığımız bu günlerde milletimiz ve geleceğimiz için çok önemli bir konu sulandırılmaya çalışılıyor. Öncelikli bu süreçte canla başla çalışarak milletimizi daha büyük bir beladan kurtaran başta Sağlık bakanımıza, devletimizin yetkililerine ve tüm sağlık çalışanlarımıza gönül dolusu teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeniden Refah Partisi olarak yapılan doğru ve güzel işlerin her zaman destekçisiyiz” dedi. Aydoğmuş açıklamasının devamında şu görüşlere yer verdi ; “Ancak doğruları alkışladığımız tebrik ettiğimiz gibi yanlışları da, hem milletimize hem de bu yanlışı yapanlara göstermek bizim en önemli siyaset anlayışımızdır. Yıllar önce tüm uyarılarımıza rağmen İstanbul Sözleşmesini hayata geçirenlerin, bugün mağdurmuş gibi bir tavır sergilemelerini kabul etmek mümkün değil. Bu sözleşmeyi imzalayanlara hatırlatmak gerekiyor ki; hala iktidar olanlar kendileridir. İktidara sesleniyoruz; bir an önce bu yanlıştan dönün ve İstanbul Sözleşmesini yırtıp atın” dedi.

AB’NİN DEĞİL, TC’NİN AİLE BAKANISINIZ

Türk aile yapısının tamamen parçalanıp bozulması, bir neslin imha edilmesine sebep olacak bu sözleşmeyi imzalayanlara sesleniyoruz; Avrupa Birliğine tam üyelik için imzaladığınız bu sözleşme Türk aile yapısını yerle bir etmektedir. Sizler Avrupa Birliğinin değil, Türkiye Cumhuriyetinin Aile Bakanlığısınız” dedi.

“26 DAKİKA VE OY BİRLİĞİ İLE MECLİSTE KABUL EDİLDİ”

İstanbul Sözleşmesiyle ilgili çok çarpıcı gerçeklerin altını çizen Aydoğmuş; “Bu sözleşme milletin meclisi olan TBMM’de 14 Mart 2012’de saat 22:50’de başlayıp 23:16’ya kadar süren 26 dakikalık bir oturumda tüm milletvekillerinin onayıyla meclisten geçmiştir. Bu sözleşmeye o dönemde hiç bir milletvekilinin itiraz etmemesi asıl üzücü olan durumdur” dedi. Bu sözleşmenin 4. Maddesiyle birlikte LGBT ülkemizde meşruluğunu kazandı, dernekleşme hakkı kazandı. Bununlada yetinilmeyerek; söz konusu sapkınlık Millî Eğitim Bakanlığı kullanılarak yürütüldü. 2014 - 2016 yıllarında Orta Öğretim Genel Müdürlüğü organizesiyle 10 ayrı ilde, liselerin 11. ve 12. sınıf öğrencilerine “Eğitimde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Projesi (ETCEP)” başlığıyla seminer konusu olarak sunuldu. “Yeniden Yazmaya Var mısın?” sloganıyla gençler tahrik edildi diyen Aydoğmuş; İktidar partisinin ve muhalefet görünümlü iktidar ortağının Diyanet İşleri başkanın haykırdığı gerçeklere sahip çıkıyormuş gibi görünmekten vazgeçip bir an önce yetkisini kullanarak bu sözleşmeyi iptal etmelidir” dedi.

Yeniden Refah Partisi Körfez ilçe başkanı Arif Aydoğmuş; iktidara son kez seslenerek; “Bulgaristan bu sözleşmeyi anayasalarına aykırı diye reddetti, Çek Cumhuriyeti kabul etmedi, Macaristan “yıkıcı cinsiyet ideolojisini başlatma girişimi” olarak nitelendirdi ve reddetti. Ancak ne yazık ki; asırlarca ümmete liderlik yapan ülkemiz bu sözleşmeyi imzalayarak, hem kadını hem aileyi hem de koca bir nesli tarihe gömecek bir karar imza atmış oldu. Bu sözleşmeyi iptal ederek; kadını, aileyi ve neslimizi kurtarın bizde sizi ayakta alkışlayıp arkanızda duralım” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38