banner28
banner23
banner36

Başkan Baran, AK Parti Körfez İlçe Teşkilatını Ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Başkan Baran, AK Parti Körfez İlçe Teşkilatını Ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

15 Ocak 2015 Perşembe 23:16
 Başkan Baran, AK Parti Körfez İlçe Teşkilatını Ağırladı
 Ak Parti 5. Olağan İlçe Kongresi'nde yeniden başkan seçilen Osman Badem, yeni yönetim kurulu üyeleri ayrıca Körfez Belediye binasını, birim müdürlükleri ve Başkan Yardımcılarını ziyaret ettiler. İlk olarak Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret eden Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatını Belediye Başkanı İsmail Baran kapıda karşılayarak hoş geldiniz dedi. Oldukça kalabalık bir ekiple Başkan Baran’ı makamında ziyaret eden Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve yönetim kurulu üyeleri oldukça neşeli anların yaşanmasına sebep oldu.

Körfez Modern Bir Kent Olma Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Baran, AK Parti Körfez İlçe Teşkilatına tekrar hoş geldiniz diyerek sohbete başladılar. Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem Yönetim kuruluna yeni katılan üyeleri tek tek tanıttı. Ak Parti Körfez İlçe Başkanlığının yeni yönetim kurulu üyeleri de tek tek düşüncelerini dile getirerek, sosyal donatı alanlarının, tesisleşmenin ve modern bir kent olma yolunda ilerlemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek hizmetler konusunda teşekkür ederek bu hizmetlerin Körfez’in çehresini değiştirdiğini ve ekonomisine katkı sağladığını ifade ettiler.

Ortak Akıl Ve İstişare Çerçevesinde Çalışmalarımıza Devam Edeceğiz

Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, seçim sürecinde kullanılan  “Körfez Kazanacak” sloganının haklı ve doğru bir söylem olduğunu ve geçilen kısa bir süre içerisinde anlaşıldığını ifade ederek şunları söyledi.  Badem “Bu bağlamda bundan önceki çalışmalarınızda olduğu gibi bundan sonra da yerel yönetimler adına kente yapılması tasarlanan hizmetler noktasında Körfez İlçe Başkanlığı olarak üzerimize düşen mesuliyetleri ve görevleri ortak akıl ve istişare çerçevesinde samimiyetle yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı.

Körfez’i Şantiye Alanına Çevireceğiz

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "İlçe Başkanımızın da dediği gibi Körfez Kazandı. Her şey Körfez ve hemşerilerimiz için. Biz makam için Belediye Başkanlığına gelmedik. Bizi seçenler hizmetkâr olarak seçti, biz de hemşerilerimizin hizmetkârı olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Körfez için çeşitli projeler ürettik. Ürettiğimiz bu projeleri sırasıyla hayata geçirmeye başladık. Kısa süre içerisinde yeni projelerimizi hayata geçirerek Körfez’i şantiye alanına çevireceğiz. Birlik ve beraberliğin hâkim olduğu bu kent ülkemizde örnek bir ilçe haline gelecek” ifadelerini kullandı.

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatının gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı İsmail Baran, teşkilat mensuplarına teker teker teşekkür etti. Ziyaret çekilen toplu resimlerin ardından son buldu.

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli’ye de bir takım ziyaretlerde bulundu. Teşkilat olarak tam kadro gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan yardımcısı Faruk Denli teşkilat mensuplarına teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Son Güncelleme: 15.01.2015 23:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38