banner28
banner23
banner36

Başkan Baran Birim Müdürleriyle Toplantı Yaptı

Körfez Belediyesi Başkanı İsmail Baran, istişareye verdiği önemi Belediye Müdürleriyle ve Körfez halkıyla birlikte hareket ederek gösteriyor

Başkan Baran Birim Müdürleriyle Toplantı Yaptı

Körfez Belediyesi Başkanı İsmail Baran, istişareye verdiği önemi Belediye Müdürleriyle ve Körfez halkıyla birlikte hareket ederek gösteriyor

30 Eylül 2014 Salı 09:59
Başkan Baran Birim Müdürleriyle Toplantı Yaptı
 Başarıların birlik ve beraberlik içerisinde geleceğini vurgulayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Belediyecilik Ekip İşidir” dedi. Körfez Belediyesi, her ay rutin olarak yaptığı birim müdürleri toplantısının Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları da katıldı. Başkan Baran’ın birim müdürleriyle verimliliği arttırmak ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak için yaptığı toplantı Körfez Belediyesi Tütünçiftlik Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Belediye Başkanı İsmail Baran yönetiminde gerçekleşen toplantıda yapılan faaliyet değerlendirmeleri ve planlanan çalışmalar konuşuldu. Toplantıda birim müdürleri faaliyet alanları ile ilgili projelerle ilgili sunum yaptı.
Belediyecilik Ekip İşidir
Koordinasyon toplantılarının rutin olarak yapılacağını ve her müdürlüğün performansının değerlendirileceğini belirten Başkan İsmail Baran, amaçlarının kalıcı hizmetlere imza atmak olduğunu ifade etti.Belediyeciliğin ekip işi olduğunu, söyleyen Başkan Baran, “Hizmette de başarıda da sınır yoktur. Dünya sürekli bir değişim halinde. Bu gelişim ve değişime ayak uydurabilmek ve dış dünyayla rekabet eder duruma gelmek için yerel yönetimlere de büyük iş düşüyor. Katılımcı, yenilikçi bir anlayışla işbirliği ve dayanışma çerçevesinde, rutinin uzağında ortaya bir şeyler koymalıyız. Başarılar birlik ve beraberlik ile gelir. Her ay gerçekleştirdiğimiz bu toplantının meyvelerini yaptığımız hizmetlerle alıyoruz. Koordineli bir şekilde çalışıldığı zaman başarılar ardı ardına geliyor. Vatandaşlarımıza daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermek için elimizden gelen gayretleri göstereceğiz. Alacağımız kararlarda toplum menfaatlerini göz önünde tutarak, hizmetlerimizi üreteceğiz. Tempomuzu, hızımızı, heyecanımızı biraz daha artıracağız. Çok iyi ve genç bir ekip kurduk. Bu ekiple daha birçok hizmetler gerçekleştireceğiz. Körfezde hayata geçirdiğimiz çalışmalarımız devam ediyor. Çalışırken yüreğimizi ortaya koyarak çalışıyoruz. 
Gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bu emaneti hakkıyla en güzel şekilde yerine getireceğiz. Amacımız Körfezi örnek bir belediye ve belediyecilik hizmeti veren yer yapmaktır. Bunu hepimiz hep birlikte gerçekleştireceğiz. ” dedi.
Son Güncelleme: 30.09.2014 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38