Başkan Baran “Biz Büyük Bir Aileyiz”

11 ayın sultanı Ramazan’ın manevi atmosferi, Körfez Belediyesi öncülüğünde düzenlenen “Halk İftarıyla” yapıldı.

Başkan Baran “Biz Büyük Bir Aileyiz”

11 ayın sultanı Ramazan’ın manevi atmosferi, Körfez Belediyesi öncülüğünde düzenlenen “Halk İftarıyla” yapıldı.

01 Temmuz 2016 Cuma 15:52
Başkan Baran “Biz Büyük Bir Aileyiz”

 Başkan Baran “Biz Büyük Bir Aileyiz”

11 ayın sultanı Ramazan’ın manevi atmosferi, Körfez Belediyesi öncülüğünde düzenlenen “Halk İftarıyla” yapıldı.
Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kapalı Pazar alanında, 5000 kişilik dev iftar programında bir araya gelen binlerce Körfezli aynı sofrada iftar açmanın hazzını yaşadı. Dernekler, vakıflar ve siyasi parti temsilcilerinin katıldığı “Halk İftarın” birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Kardeşlik Sofrasında Buluştular
Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yanı sıra,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Muhtarlar, Vatandaşlar, kentte bulunan kuran kursları temsilcileri ve öğrencileri katılım sağladı.
Filipinli ve Endonezyalı Hafızlar Körfezlileri Büyüledi
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile birlikte kurulan masaları tek tek gezerek vatandaşları selamladı.  Akabinde Başkanlar programa katılım sağlayan üniversite öğrencileri ile de sohbet ederek fotoğraf çektirdiler. Daha sonra Körfezliler dünya Kuran-ı Kerimi güzel okuma yarışmasında 1. Ve ikinci olan Filipinlilerden Muhammed Neziir Asgar ve Endonezyalı Zeynel Abidin’i ağırladı. Ramazan ayının manevi atmosferini okunan Kuran-ı Kerim tilavetiyle yaşayan Körfezliler, duygusal anlar yaşadı.
Düşmanlarımız Hedeflerine Ulaşamayacak
İftar programı öncesi muazzam kalabalığın kendilerini onurlandırdığı ifade eden Başkan Baran, Halk İftarına katılan Körfezlilere “Biz Büyük Bir Aileyiz” diyerek teşekkür etti. İftar programıyla buradan kardeşlik mesajının verildiğini anlatan Başkan Baran, "Bu iftar, kardeşliğimize halel gelmeyeceğini, bu milletin birlik ve beraberlik içerisinde olacağını, düşmanlarımızın inşallah hedeflerine ulaşamayacağı ve dostların sevineceğini gösteriyor." dedi.

Körfezlilerin Ramazan-ı Şerifini Kutladı
Körfez Belediyesi tarafından Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kapalı Pazar alanında düzenlen iftar programına katılım sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Öncelikle tüm Kocaeli halkımızın, Körfez halkımızın ramazan-ı şerifi mübarek olsun. Bizleri böylesi güzel bir programda bir araya getiren Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran’a teşekkür ederiz. Bu bağlamda buradan tekrar siz değerli vatandaşlarımızın ramazan-ı şerifini kutlar, hayırlar getirmesini temenni ederim. Birlikte nice güzel ramazanlar, nice güzel bayramlar görmek nasip olur inşallah. “ ifadelerini kullandı.
İftar programı son derece samimi bir ortamda gerçekleşirken, Körfez Belediye Başkanı Baran; halkın yoğun ilgisini kırmayarak vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Daha sonra ezanın okunmasının ardından lezzetli yemekler afiyetle yenerek hep birlikte oruçlar açıldı.

Son Güncelleme: 01.07.2016 15:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38