banner28
banner23
banner36

Başkan Baran, Cafe Açılışına Katıldı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran çalışmalarına hız kesmeden ve Körfez halkının içerinde bulunmaya devam ediyor

Başkan Baran, Cafe Açılışına Katıldı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran çalışmalarına hız kesmeden ve Körfez halkının içerinde bulunmaya devam ediyor

01 Eylül 2014 Pazartesi 11:56
Başkan Baran, Cafe Açılışına Katıldı
 Hafta sonu olmasına rağmen Körfez’in her türlü noktasında çalışmalarını sürdüren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Güney mahallesi Taner sokak 23 numaralı adreste yeni açılan Cafe Life’ın açılışına katıldı.Açılışa Yoğun İlgi Vardı Hasan Özgen ve Özgür Özgen’in sahibi olduğu Cafe Life yoğun bir katılım ile Körfez Güney mahallesinde açıldı. Açılışa Körfez’in ileri gelen isimleri, Sivil Toplum Kuruşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesinde işletme sahibi Hasan Özgen bir konuşma gerçekleştirdi, “ Yeni açtığımız bu işletmemizde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Bugün burada Körfez’imize ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için modern bir işletme açtık. Açtığımız bu işletmede öncesinde ve sonrasında bizlere desteklerini esirgemeyen başta Körfez Belediye başkanımız İsmail Baran ve tüm dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe ve Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan’ında katıldığı açılışta, Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan’ın yapmış olduğu dualarla işletme açıldı. 
Genç Girişimci Arkadaşlarımızı Destekliyoruz
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran yapmış olduğu konuşma’da “ Genç girişimci arkadaşlarımızın her zaman arkasındayız, yapmış oldukları projeleri destekliyor, projelerini hayata geçirebilmek için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Gıda alanında açılan işletmelerin sağlık ve hijyenik açısından vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmeleri için denetliyor ve gözetim altında tutuyoruz. Bugün esnaflığın ve ticaretin ne kadar zor olduğunu görüyoruz. Böyle modern, hijyenik işletmelerin açılması Körfez’in gücüne güç katıyor. Açılan bu işletmenin Körfez’imize, Hasan Özgen ve Özgür Özgen kardeşlerime hayırlı olmasını diliyorum” dedi.Baran ve beraberindekiler açılış kurdelesi kesildikten sonra Cafe sahipleri ile birlikte işletmenin içi gezip bilgiler aldılar. Ardından Cafe sahipleri ile birlikte hatıra fotoğrafları çekildikten sonra Baran çalışmalarına devam etmek üzere oradan ayrıldı.
Son Güncelleme: 01.09.2014 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38