Başkan Baran Gönülleri Kazandı

Sosyal belediyecilik anlayışı gereği toplumun tüm kesimleriyle her fırsatta bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İzmit’te bulunan Huzurevini ziyaret etti.

Başkan Baran Gönülleri Kazandı

Sosyal belediyecilik anlayışı gereği toplumun tüm kesimleriyle her fırsatta bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İzmit’te bulunan Huzurevini ziyaret etti.

18 Eylül 2015 Cuma 11:16
 Başkan Baran Gönülleri Kazandı
Duygusal anların yaşandığı ziyarette huzurevinde kalan yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerle tek tek ilgilenen Başkan İsmail Baran, “Türk gelenek ve göreneklerimizde yaşlılarımıza her zaman toplum içerisinde saygı göstermemiz gerekiyor. Onların yalnız olmadığını göstermek amacıyla huzurevini ziyaret ederek yanlarında olduğumuzu bilmelerini istedik” dedi.
Başkan Baran Hanife Teyze İle Samimi Sohbetler Gerçekleştirdi
Huzurevinde kalan yaşlıların, ellerini öpen onlarla yakından ilgilenen Başkan Baran gösterdiği ilgi nedeniyle de yakından ilgi gördü. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren huzurevi sakinleri Başkan Baran’la sık sık sohbet ettiler. Huzurevinde kalan Hanife teyze ile yakından ilgilenen Başkan Baran, kendisi ile sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Belediye Başkanı İsmail Baran’ın sık sık kendilerini ziyaret etmeye geldiğini ve bu durumdan duydukları memnuniyeti ifade eden Hanife teyze Başkan Baran’a oğlum diye seslendi. 
Yaşlılarımız, Büyüklerimiz Her Zaman Başımızın Tacıdırlar
Zaman zaman duygusal anlarında yaşandığı ziyarette konuşan Başkan Baran, “Bizim gelenek ve göreneklerimizde, örf ve adetlerimizde yaşlılarımız, büyüklerimiz her zaman başımızın tacıdırlar. Çünkü onlar yıllarca bu ülkeye hizmet etmiş evlatlar yetiştirmiş en mukaddes varlıklarımız anne ve babalarımızdır. Her ne sebeple olursa olsun bu sıcak aile ortamında hayatlarını devam ettirmek mecburiyetinde kalmışlar. Görüyorum ki devletimiz kimseyi sokakta bırakmayarak gerçekten sosyal devlet anlayışını en güzel şekilde sergilemiş. Her türlü ihtiyaçlarını düşünerek aile sıcaklığında huzurevleri kurmuş. Bu mekan da huzur ve sükunetin yanında aile sıcaklığını içimizde hissediyoruz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 18.09.2015 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38