banner28
banner23
banner36

Başkan Baran Hacı Ziyaretlerine Devam Ediyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kutsal toprakları ziyaret ederek Hac vazifesini yerine getiren Körfezli hacıları evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor

Başkan Baran Hacı Ziyaretlerine Devam Ediyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kutsal toprakları ziyaret ederek Hac vazifesini yerine getiren Körfezli hacıları evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor

17 Ekim 2014 Cuma 11:02
Başkan Baran Hacı Ziyaretlerine Devam Ediyor
 Hacı ziyaretinde Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Eşi Bilge Baran, Belediye Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri de hazır bulundu.
Başkan Baran Hacı Ziyaretlerine Necip Özkan’ı Ziyaret Ederek Başladı
Kutsal yolculuğunu tamamlayarak Körfeze dönen Necip Özkan’ı ziyaret eden Başkan Baran, hayırlı olsun dileklerini ileterek hayır dualarını aldı. Başkan Baran, “Allah Tekrarını Nasip Etsin” Aynı gün içinde Körfezli bir başka hacı olan Abdurrahman Sancaktutan’nıda ziyaret eden Başkan Baran eşi Bilge Baran kendisine hayırlı olsun diyerek “Allah tekrarını nasip etsin” dedi.
Başkan Baran Körfezli Hacı Hasan Önen Ziyaret Etti
Hacı ziyaretlerine ara vermeden devam eden Başkan Baran ve beraberindekiler Hasan Önen’i ziyaret etti. Sıcak ve samimi geçen sohbetin ardından Hacı Hasan Önen’in Hac anılarını dinleyen Başkan Baran, Hacı Ören’i tebrik ederek hayır dualarını aldı.
Hüseyin Işık Kutsal Yolculuğu Tamamladı
Bir başka Körfezli Hacı olan Hüseyin Işık’ı da ziyaret eden Başkan Baran, kendilerine yapmış oldukları hac ibadetlerinden dolayı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Daha sonra Hac’dan getirilen ikramlardan tadan Başkan Baran resim çekilimin ardından ziyaretlerini sonlandırdı.
Başkan Baran Hacılara Çeşitli Hediyeler Takdim Etti
Belediye Başkanı İsmail Baran, Gittiği her Hacı ziyaretinde Kâbe motifti ve Kuran-ı Kerim hediye ederek Körfezli hacıları duygulandırdı. Hac ibadetini tamamlayarak Körfeze dönen hacılar, Başkan Baran’ın yapmış olduğu bu anlamlı ve bir o kadar önemli ziyaretleri karşısında Teşekkür ettiler.
Son Güncelleme: 17.10.2014 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38