banner28
banner23
banner36

Başkan Baran Halk Ekmek Fabrikasını İnceledi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye bünyesinde halka hizmet eden Halk Ekmek fabrikasını geçtiğimiz günlerde ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu.

Başkan Baran Halk Ekmek Fabrikasını İnceledi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye bünyesinde halka hizmet eden Halk Ekmek fabrikasını geçtiğimiz günlerde ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu.

27 Ocak 2015 Salı 23:18
Başkan Baran Halk Ekmek Fabrikasını İnceledi
 

En son teknolojiyle hijyen şartlarda halka ucuz ekmek sağlayan fabrika hakkında yetkililerden çeşitli bilgiler alan Belediye Başkanı İsmail Baran ayrıca halk ekmek fabrikasına yeni alınan makineleri inceledi. Körfez Halk Ekmek Fabrikası’nda en ucuz, en kaliteli, en doğal geleneksel ekmeğin yanı sıra benzer kalitede kepekli ekmek, doğal ekmeklerde üretiliyor.

Körfezlilerin Gönlü Rahat Olsun

Her aşamayı tek tek inceleyen Başkan Baran Halk Ekmek Fabrikası’nı çok beğendi. Halk Ekmek Fabrikası ile gurur duyduğunu belirten Başkan Baran, “Her aşamasını gezdim. Son derece güzel bir teknoloji kullanılıyor. Her şey çok hijyenik. El değmeden değişik ürünler üretiliyor. Körfezli hemşerilerimizde halk ekmeğini gönül rahatlığı ile sofralarına getirebilir.

Tesis Tam Kapasite ile Her Gün Hizmet Veriyor

Türkiye’nin en modern ekmek fabrikalarından olan Körfez Halk Ekmek’in faaliyetleri ile övündüklerini belirten Başkan Baran, birçok satış noktasıyla Körfez halkına en sağlıklı şekilde ucuz ekmeği sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Hızlı bir şekilde Körfez’in genelinde bulunan bayilere Halk Ekmeğini ulaştıran araçlarını da yenileyen Körfez Belediyesi araç filosuna iki adet ekmek dağıtımı için yeni araç tahsis etti.

Tesislerde yapılan yenilenme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Baran, ekmek fabrikasının modernizasyonu çalışmalarında sona gelindiğini ve üretimin başlamasıyla birlikte Körfezde yaşayan vatandaşların sağlıklı şartlarda üretimi yapılan, daha ucuz, daha kaliteli ekmekleri kolayca sofralarına götürebileceğini ifade etti. Amaçlarının Körfezlilere her konuda en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak olduğunu kaydeden Başkan Baran, tesislerdeki makinelerin hepsinin son teknoloji kullanılarak yenilendiğini ve tesislerin tam kapasiteyle her gün ekmek üreterek bütün bölgenin ekmek ihtiyacını karşılamaya devam ettiğini belirtti.

Son Güncelleme: 27.01.2015 23:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38