Başkan Baran, “Halkımız Ne Derse O Olacak”

Oluşturduğu profesyonel hizmet alt yapısı ile Körfez’in her mahallesine ayrı bir hizmet gerçekleştiren Belediye Başkanı İsmail Baran, halkın istek ve taleplerini yerinde dinlemek üzere mahalle ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Başkan Baran, “Halkımız Ne Derse O Olacak”

Oluşturduğu profesyonel hizmet alt yapısı ile Körfez’in her mahallesine ayrı bir hizmet gerçekleştiren Belediye Başkanı İsmail Baran, halkın istek ve taleplerini yerinde dinlemek üzere mahalle ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

24 Mart 2015 Salı 10:36
 Başkan Baran, “Halkımız Ne Derse O Olacak”

Vatandaşlar Başkan Baran’a Büyük İlgi Gösterdi

Bu çerçevede kalabalık bir ekiple Güney Mahallesine bir çıkartma yapan Belediye Başkan Baran, mahalle sakinleri ile görüşerek sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirdi. Belediye Başkanı İsmail Baran’a mahalle ziyaretine Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bakkalından manavına kasabından berberine dükkân dükkân güney mahallesini gezen ve incelemeler yapan Belediye Başkanı İsmail Baran’a mahalle sakinleri sevgi gösterilerinde bulundu.

Mahalle Sakinleri Taleplerini Başkan Baran’a İlettiler

İş yerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Baran, hem esnafla hem de vatandaşla sohbet edip, taleplerini dinledi. Halkın ve esnafın görüşleri ve isteklerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Başkan Baran, “İlçe başkanımız Osman Badem ile Körfez halkımızı ziyaret etmeyi sürdürüyoruz. Halkımızın taleplerini dinliyor, çözüme kavuşturuyoruz. Yapacağımız projelerden bahsediyoruz fikir alışverişi yapıyoruz. Halkımızın görüşlerini önemsiyor, çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Halkımız ne derse o olacak” dedi.

Esnafımız Bölgemizin En Büyük Yatırımcısıdır

Ziyaretler esnasında bir parka giren Başkan Baran çocuklarla neşeli sohbetler gerçekleştirdi. Çocuklara soru sorarak şakalaşan ve seven Başkan Baran, oyuncak dağıtarak çocukları sevindirdi. Güney mahallesinde sadece esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeyen Başkan Baran, hasta ziyareti ve taziye ziyareti de gerçekleştirdi. Daha sonra  Güney Mahallesinde bulunan bir kahve haneye giren Başkan Baran ve beraberindekiler vatandaşlarla sohbet ederek Körfez’e yapılacak olan yatırımlardan bahsetti. Körfez’de büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleştiğini belirten Başkan Baran, “Aynı bölgede hizmet eden insanlar olarak, bölgenin gelişmesinde siz değerli esnaflarımızın rolü çok büyük. Sizlerle birlikte toplantılar gerçekleştiriyor, yatırımlarımızdan bahsediyoruz. Siz değerli esnafımız tabi ki kentimizin en büyük yatırımcılarısınız. Sizlerle birlikte ortak hareket ederek, Körfezimizi daha ileriye taşımaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 24.03.2015 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38