Başkan Baran Hereke Yıldız Spor’un Yıldızlarını Ağırladı

Körfez Belediyesi, sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit görevi olan amatör spor kulüplerine destek olmayı sürdürüyor.

Başkan Baran Hereke Yıldız Spor’un Yıldızlarını Ağırladı

Körfez Belediyesi, sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit görevi olan amatör spor kulüplerine destek olmayı sürdürüyor.

12 Mart 2015 Perşembe 09:50
 Başkan Baran Hereke Yıldız Spor’un Yıldızlarını Ağırladı

Körfez Belediyesi birbirinden iddialı spor yatırımlarını hayata geçirmeye hazırlanıyor. Gençlerin spora yönlendirilerek kötü alışkanlıklardan kurtulacağını belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “2015 yılında spora dair hayata geçireceğimiz projelerimiz Körfez’e hayat verecek” dedi.

Başkan Baran, “Büyük İşler Başaracağız”

Körfez’in köklü kulüplerinden olan ve bulunduğu Amatör Süper Lig Playoff Grubunda lider olan Hereke Yıldız Sporun bu başarısını Belediye Başkanı İsmail Baran, yemek programı düzenleyerek futbolcularla bir araya geldi. Körfez Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa Kulüp Başkanı ve Yöneticileri, Futbolcular, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları katıldı. Oldukça neşeli ve keyifli geçen programda Başkan Baran, Hereke Yıldız Spor’un ilçe için önemine değindi. Başkan Baran, “Hereke Yıldız Spor’un hedefi hep zirve olmalıdır. Bu tutkunun oluşması, taraftarın takıma desteği sizlerin elinde.Siz başarıyı yakalayacaksınız ki, taraftar sizi yalnız bırakmayacak. Hedefiniz hep zirveye oynamak olmalıdır. Bizim ve Körfez halkının beklentisi bu yöndedir. Biz Belediye olarak, yönetim maddi ve manevi olarak, teknik kadro bilgi, birikim ve taktiksel desteği ile yanınızda olarak elimizden gelen bütün imkânları seferber ederek sizlerin başarınıza katkıda bulunacağız” ifadelerini kullandı.

Sporcunun her zaman örnek bir kişilik olduğunu da belirten Başkan Baran, “Sizler takımın önemli bir parçası olun ki, Körfezli gençlerde sizler gibi olmak için sizi örnek alsınlar” dedi. Kulüp Başkanı Faruk Denli ise, yakalanan bu başarının devam etmesini istedi. Denli, “Sizler çok önemli bir başarıyı yakaladınız. Bu istek ve azimle bir üst lige çıkmamıza çok az kaldı. Belediye Başkanımız ile kentimiz ile bütün olarak birlik ve beraberlik içerisinde güzel işler yapacağımıza yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Başkan Baran Hereke Yıldız Sporlu futbolcularla birlikte çeşitli sohbetler gerçekleştirildi. Eğlenceli dakikaların yaşandığı program çekilen toplu resimlerin ardından son buldu.

Son Güncelleme: 12.03.2015 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38