Başkan Baran, Hereke’de Çalışmaları Yerinde İnceledi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, vatandaşa ve şehre hak ettiği değeri vermek için gece gündüz demeden çalışarak hizmetlerin vatandaşa kazandırılmasını sağlamaya devam ediyor

Başkan Baran, Hereke’de Çalışmaları Yerinde İnceledi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, vatandaşa ve şehre hak ettiği değeri vermek için gece gündüz demeden çalışarak hizmetlerin vatandaşa kazandırılmasını sağlamaya devam ediyor

09 Eylül 2014 Salı 18:15
Başkan Baran, Hereke’de Çalışmaları Yerinde İnceledi
 Belediye Başkanı Baran, Hereke’de muhtelif yerlerde yapılan çalışmaları bizzat yerinde takip etti ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Baran, çalışmaları yerinde incelerken zaman zaman işçilere de eşlik etmesiyle takdir topladı. 
Hereke Şirinyalı Sahili Cazibe Merkezi Olacak
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı İsmail Baran’a Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti. Hereke’de başlayan birçok çalışmalarda hızla ilerlemeye devam ediyor. Sahil şeridinde başlayan çalışmalar hızla ilerlerken yapılan çalışmalar da belirginleşmeye başlıyor. Başkan Baran, yetkililerden sahil şeridinde başlatılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 1.5 kilometre uzunluğunda Körfez-Hereke Şirinyalı’da 1. etap sahil düzenlemesi kapsamında, sahil şeridinde yol ve ahşap bordür, yeşil alan düzenlemesi, piknik masaları, kameriyeler, çeşmeler yapılıyor. Çocuk oyun alanları, çelik yapı teras ve iskeleler ile güneşlenme alanına bir de güneşlenme terası yapılıyor. Plaj alanına kum serilen sahilde duş, soyunma kabinleri, engelli ve bay-bayan tuvalet bulunacak. Yapılan bu çalışmalar kısa bir süre zarfında hem Körfezliler hem de Harekelilerle buluşturulacak. Başkan Baran, eline küreği aldı ve çalışanların motivasyonunu arttırmak için onlara yardım etti. Zaman zaman eline küreği alıp çalışmalara da katılan Baran,halkın takdirini topladı. Amacının sadece Körfez’e hizmet olduğunu söyleyen Başkan Baran, “Bu bir hizmet makamıdır. Görevimizde vatandaşa hizmet etmek olduğuna göre biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşımızla ve belediye personelimizle uyum içerisinde götürüyoruz” dedi.
Başkan Baran Vatandaşları da Unutmadı
Körfez ile ilgili projeleri projeleri teker teker hayata geçirmeye başlayan Başkan Baran, vatandaşlardan tam not almaya devam ediyor. Belediye Başkanı Baran, Körfez’i cazibe merkezi haline getirmek için projeler üretirken bir yandan da ilçemizde başlatılan çalışmaları da sürekli denetleyerek çalışmaların hız kazanmasını sağlıyor. Aşağı Hereke bölgesinde Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğünün başlattığı yağmur suyu hattı yenileme çalışmaları ile ilgili incelemede bulundu. Ana arter olan Cumhuriyet Caddesi boyunca yapılan çalışmalarda bin 400 ile 400 mm arasındaki değişik çaplarda borular kullanılıyor. Çalışmalarda toplam 275 metre uzunluğunda yağmursuyu hattı inşa edilecek. Kısa bir süre içinde tamamlanması beklenen çalışmalarda, yeni yağmur suyu hattı ile toplanacak olan yağmur suları tren yolu altından geçen dereye bağlanarak uzaklaştırılacak. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Baran diğer yandan da çevredeki vatandaşlar ve esnafla sohbet etti. Keyifli geçen sohbette Herekeliler Başkan Baran’a büyük ilgi göstererek bol bol resim çekildiler. 
Başkan Baran “Üretken Olmaya Devam Edeceğiz”
İnsan odaklı hizmet üretmenin gayreti içerisinde her geçen gün önemli hizmetlerin tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulmasını sağlayan Belediye Başkanı İsmail Baran yapılan çalışmaları inceledikten sonra açıklamalarda bulundu, “Vatandaşlarımıza layık olabilmek ve en iyi hizmeti üretip vatandaşlarımıza sunabilmek için çalışmalarımızı gece gündüz demeden gerçekleştiriyoruz. Biliyoruz ki en iyi hizmet çok çalışarak değil vatandaşımızın refahını, huzurunu, mutluluğunu ve geleceğini düşünerek yapılabilir. Biz vatandaşlarımızın birlikteliği ile geleceğe güzel bir şehir taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi şehrimiz ve hemşerilerimiz hizmetin en iyisine layık, biz de hemşerilerimize layık olmak için hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. Bugün burada yapılan çalışmaları çalışma arkadaşlarımızla birlikte kontrol ettik. Gördüğünüz gibi çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kısa bir süre sonra tüm vatandaşlarımızın hizmetine girecek olan bu projelerle ilçemiz hak ettiği değere kavuşacaktır. Biz Körfez halkına hizmet etmeye geldik. Hereke bölgesinde yaptığımız çalışmalar turizmin canlanmasına da katkı sağlayacaktır” dedi.
Son Güncelleme: 10.09.2014 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38