Başkan Baran Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirdi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “ Marka Kent Körfez “ için başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle belediye hizmet binasında koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Baran Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirdi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “ Marka Kent Körfez “ için başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle belediye hizmet binasında koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

13 Temmuz 2016 Çarşamba 18:20
 Başkan Baran Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirdi

 Başkan Baran Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirdi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “  Marka Kent Körfez “ için başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle belediye hizmet binasında koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. 
“Hızla Büyüyen Bir Körfez “
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, belediye toplantı salonunda koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Başkan Baran’ın yanı sıra, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri katılım sağladı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, görevde bulunduğu 2,5 yıllık süreçte yapılan çalışmaları değerlendirdi. Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçenin çehresini değiştiren hizmetleri, yatırımları ve önümüzdeki yıllarda yapılacak olan kısa, orta ve uzun vadeli projelerinin planlamasını açıkladı.
Başkan Baran gerçekleştirilen toplantıda değerlendirmelerin ardından, birim müdürleri ve başkan yardımcılarının talep ve isteklerini dinledi. Misyon projeleri, yeni başlatılacak olan hizmetleri, belediye çalışmalarını, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi destekli alt yapı, hizmet ve yatırımları, Merkezi hükümet yatırımları ve projeleri aktaran İsmail Baran, kentsel dönüşüm hizmetlerini de masaya yatırdı. Başkan Baran, çocuk parkları, spor tesisleri, yeşil alan ve çevre düzenlemesi çalışmaları, köylerin geliştirilmesi, alternatif yol çalışmaları, piknik alanları ve belediye birimlerinin çalışmalarını da değerlendirdi.
Belediye Başkanı İsmail Baran, birim müdürlerinden de 2,5 yıllık süre zarfında yapılan genel çalışmaları sunum eşliğinde dinledi. 
Uyum İçinde Çalışan Ekip
Çalışma arkadaşlarına verdiği önemle bilinen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, gerçekleştirilen toplantıda başkan yardımcıları ve birim müdürlerine ekip çalışmasının önemini vurguladı. Uyumlu ve güzel bir ekip ile çalıştığını dile getiren Başkan Baran” Bundan sonraki süreçte de, siz değerli mesai arkadaşlarımız ile uyum içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Güzel ilçemiz Körfezimizi ilimizin parlayan yıldızı yapmak için daha çok çalışacağız. Vatandaşımıza hizmet etmekten asla vazgeçmeyeceğiz. “ dedi.
Körfez’de Herşey Çok Değişti
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de güzel bir değişimin olduğunu belirtti. Yapılan ve yapılacak olan projelerin, Körfez’i cazibe merkezi haline getireceğini dile getirdi. Yapılan hizmetlerin değerlendirildiği toplantıda Başkan Baran, “  Bizler, aşk ile durmadan yorulmadan çalışan bir ekibiz. Körfez’li hemşehrilerimiz için, en iyi projelerimizi hayata geçireceğiz. “ ifadelerini kullandı. Hızla büyüyen, gün geçtikçe gelişen marka kent Körfez için gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

 




Son Güncelleme: 17.07.2016 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38