Başkan Baran: Körfez referanduma hazır

AK Parti Hacı Osman Mahalle Teşkilatı’nın toplantısına katılan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde omuz omuza yapılacak referanduma hazır haldeyiz” dedi

Başkan Baran: Körfez referanduma hazır

AK Parti Hacı Osman Mahalle Teşkilatı’nın toplantısına katılan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde omuz omuza yapılacak referanduma hazır haldeyiz” dedi

09 Aralık 2016 Cuma 15:45
 Başkan Baran: Körfez referanduma hazır

 Başkan Baran: Körfez referanduma hazır

 

AK Parti Hacı Osman Mahalle Teşkilatı’nın toplantısına katılan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde omuz omuza yapılacak referanduma hazır haldeyiz” dedi

 

TEŞKİLATLA BULUŞTU

AK Parti Körfez Hacı Osman Mahalle Teşkilatı’nın Çınaraltı Restaurant’ta düzenlediği toplantıya katılan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yapılan çalışmaları anlattı, projeler hakkında bilgiler verdi. Toplantıya ayrıca; AK Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın, Belediye Meclis üyeleri Halil Küçük ve Metin Dan, Hacı Osman Mahalle Temsilcisi Mehmet Sayım ve partililer katıldı. Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Osman Badem’in Hereke’deki mahalle toplantısında olduğu için katılamadığını, selamlarını ilettiğini söyledi.

100 SENE ÖNCESİ GİBİ…

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da zor bir süreçten geçildiğini belirterek, “15 Temmuz’da yapılmak istenen hain darbe girişimini önledik. Şimdi ise aynı güçler ekonomi üzerinden oyunlar oynamaya çalışıyor. Biz şahadeti kendisine şeref bilen bir neslin torunlarıyız. Cennet gibi bir vatanda yaşamanın bedeli ağır oluyor. Ecdadımız bunun bedelini ödemiş. 100 sene önce ülkemizi istila eden zalimler, bugün de ülkemiz üzerinde ekonomik olarak, siyasi baskı oluşturarak aynı işgal planlarını devam ettiriyorlar” dedi.

ASLA SIKINTI OLMAZ

“Dünya lideri Cumhurbaşkanımız önderliğinde, proje ve dava adamı Başbakanımız Binali Yıldırım koordinatörlüğünde omuz omuza referanduma hazırız” diyen İsmail Baran, “Belediyelerimizle teşkilatlarımızla el ve gönül birliği içindeyiz. İçimizde asla sıkıntı olmaz. Hepimiz AK kadrolar içinde yer almanın güzelliğini yaşıyoruz. Hepimiz ‘ülkem için ne yapabilirim’ telaşı içerisindeyiz. Nisan’da yapılacak olan referandum şimdiden hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

‘DEVLET’ ADAMLIĞI DURUŞU

Referandum konusunda ve AK Parti’nin 15 Temmuz sonrasında verdiği mücadeleye desteğinden dolayı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için ayrı bir parantez açan Başkan İsmail Baran, “Kendisine gerçekten yürekten teşekkür ediyorum. Bu duruşu, onun ‘devlet adamlığı’ kimliğini ortaya koyduğu bir noktadır. Burada siyaset önemli değil, vatan önemli. A parti, b parti meselesi değil. 15 Temmuz’da o hainler istediklerini gerçekleştirseydi; ne vatan kalırdı, ne bayrak kalırdı” dedi.

KAZANIMLARI GERİ VERMEYİZ

Türkiye’nin 14 yıllık AK Parti iktidarında çok büyük kazanımlar elde ettiğini söyleyen Başkan İsmail Baran, “Bu kazanımları geri almak için şer cephesi kuduruk vaziyette. Ama biz bunları kaybetmeyeceğiz. Ve Allah’ın izniyle yeniden ecdadımız; Osmanlının, Selçuklunun yapmış olduğu gibi Dünyadaki bütün mazlumlara sahip çıkacağız. Zafer inananların olacaktır” dedi.

HACI OSMAN CANLANIYOR

Genelde büyük, yerelde de muhteşeme projelerin hayata geçirildiğinin altını çizen Başkan Baran, “Halkımıza hepsini anlatacağız. Kapı kapı gezerek hem yaptıklarımızı hem de ülkemiz üzerinde oynanan oyunları onlarla paylaşacağız. Mesela; Hacı Osman Mahallesi’nde büyük yatırımlar yapıyoruz. İlçemize artık bir fakülte geliyor. Hacı Osman Mahallesi’nde yapılacak bu fakültede 4 bin 500 öğrenci eğitim görecek. Ve kısa sürede inşaatı tamamlayarak eğitime başlayacak.

ALTERNATİF YOL YAPIYORUZ

Hacı Osman Mahallesi’nden İlimtepe’ye çıkan bir yolumuz var. Burayı duble yol haline getiriyoruz. Genişletme çalışması devam ediyor. Ayrıca İlimtepe için Körfez Devlet Hastanesi’nin üstünden geçecek olan duble yol çalışması daha başlattık. Yaz aylarında ikisinin de asfaltını atmış olacağız inşallah. Ayrıca İlimtepe Kültür Merkezi’nin ihalesini yaptık. Şimdiden hayırlı olsun. 1,5 yıl gibi bir sürede orayı da tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 09.12.2016 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38