Başkan Baran Körfez’de Birçok Cemiyete Katıldı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bir yandan Körfez halkı için yapacağı projelerin hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da il ve ilçe genelinde gerçekleşen nikah, düğün ve sünnet cemiyetlerine katılarak vatandaşların mutluluklarına ortak oluyor

Başkan Baran Körfez’de Birçok Cemiyete Katıldı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bir yandan Körfez halkı için yapacağı projelerin hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da il ve ilçe genelinde gerçekleşen nikah, düğün ve sünnet cemiyetlerine katılarak vatandaşların mutluluklarına ortak oluyor

22 Eylül 2014 Pazartesi 12:46
Başkan Baran Körfez’de Birçok Cemiyete Katıldı
 Harun Erdem Özbek Erkeliğe İlk Adımı Attı
Körfez Ak Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sevil Özbek ve Özer Özbek’in oğlu Harun Erdem Özbek düzenlenen Sünnet Töreninde delikanlı oldu. Tütünçiftlik Kültür Merkezinde Sünnet cemiyetine katılan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran Özbek ailesini sevinçli günlerinde yalnız bırakmadı. Özbek çiftinin bu mutlu günlerine yakınları ve akrabaları da ortak oldu. Aileyi tebrik eden ve Harun Erdem’e geçmiş olsun dileğinde bulunan Başkan Baran, sünnet çocuğuna hediyesini takmayı da ihmal etmedi.
Başkan Baran Fatma ve Mustafa’nın Mutluluklarına Ortak Oldu
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran My Liva Restaurant Sosyal Tesislerinde düzenlenen Fatma Betül ve Mustafa çiftinin düğün törenine katılarak mutluluklarına ortak oldu. Gelinin ailesi Fevziye ve Cemalettin Yıldırım Damatın ailesi Havva ve Nuri Akyol ailelerini de tebrik eden Başkan Baran birlikte hatıra fotoğrafı çektirip, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek salondan ayrıldı.
Emrah ve Dilek Çiftlerinin Düğün Törenlerinin de Başkan Baran Yalnız Bırakmadı
Başkan Baran, ayrıca Dilek ve Emrah çiftinin düğün törenine katıldı. Genç çift, Sis Düğün Salonunda gerçekleşen düğün töreninde evliler kervanına katıldı. Genç çiftin bu mutlu günlerinde sevenleri de bırakmadı. 3 çocuk öğüdünü genç çifte hatırlatan Başkan Baran, Genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek, Çiftin ailelerine hayırlı olsun dedi.
Melis ve Serkan Dünya Evine Girdi
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, düğün cemiyetlerine ara vermeden devam etti. Baran, Sis Düğün Salonundaki cemiyetin ardından Grand Körfez Otel’de gerçekleştirilen düğün törenine geçti. Gerçekleştirilen düğün töreninde Melis ve Serkan çiftinin düğün törenine katılarak genç çiftin bu mutlu günlerinde yanlarında oldu. Çiftin aileleri Azize ve Şaban Arak, Mehmet ve Zeynep Kara ailelerini tebrik ederek genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Başkan Baran Nur Sena ve Halil İbrahim’in Mutluluklarına Ortak Oldu
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Tütünçiftlik Kültür Merkezinde düzenlenen Nur sena ve Halil İbrahim çiftinin düğün törenine katılarak genç çiftlere mutluluklar dileyip, onlarla birlikte o güzel anlara eşlik etti. Gelin ve damatın aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Baran, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek salondan ayrıldı.
Nikahı Başkan Baran Kıydı
Elçin düğün salonunda gerçekleştirilen düğün törenine katılan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kurtaran ve Dalgıç ailelerinin bu mutlu günlerinde yanında olan Başkan Baran Ziyettin ve Fatma’nın nikâhlarını kıyarak mutlu anlarına ortak oldu. Kurtaran ve Dalğıç ailelerini dost ve akrabaları da yalnız bırakmazken Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, her iki aileyi de tebrik etti.
Başkan Baran, Genç Çiftlerin Nikahlarını Kıydı
Başkan Baran, ayrıca Numan ve Gülben çiftinin nikahlarını kıydı. Genç çift, Lastik İş Sosyal Tesislerinde gerçekleşen düğün cemiyeti ile evliler kervanına katıldı. Bu mutlu günlerinde sevenleri de çifti yalnız bırakmadı. Genç çifti ve ailelerini tebrik eden Başkan Baran, mutluluk dilekleri eşliğinde evlilik cüzdanını da geline verdi.
Son Güncelleme: 23.09.2014 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38