banner28
banner23
banner36

Başkan Baran Körfezli Fırıncılarla Buluştu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Fırıncılar Odasının başkan ve yöneticileri ile birlikte Körfez Belediyesi Tütünçiftlik sosyal tesislerinde bir araya geldi.

Başkan Baran Körfezli Fırıncılarla Buluştu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Fırıncılar Odasının başkan ve yöneticileri ile birlikte Körfez Belediyesi Tütünçiftlik sosyal tesislerinde bir araya geldi.

06 Mart 2015 Cuma 11:45
 Başkan Baran Körfezli Fırıncılarla Buluştu

Düzenlenen programa Körfez Fırıncılar Odası Başkanı Hüseyin Tunç ve yönetiminin yanı sıra Körfez’in fırıncıları da katıldı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri düzenlenen programa katıldı. Körfez esnafı ile çeşitli toplantılar düzenleyerek ilçenin kalkınması adına önemli atan Belediye Başkanı İsmail Baran, fırıncılar odası ile bir araya gelerek önemli konuları masaya yatırdı.

Esnaf Dostu Bir Başkan

Program Körfez Fırıncılar Odası Başkanı Hüseyin Tunç’un konuşmasıyla başladı. Tunç, Belediye Başkanı İsmail Baran’a kendilerini yemekli toplantıya çağırdıkları için teşekkür etti. Fırıncılar Odası Başkanı Tunç, “Belediye Başkanımızın organize ettiği programa öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Kendilerinin göreve gelmesinin ardından geçen 1 yıllık süre zarfından kendisinin esnaf dostu bir Belediye Başkanı olduğunu ispat etti. Hangi talebimiz olursa olsun başkanımıza ilettiğimiz takdirde taleplerimiz çözüme kavuşuyor. Bugüne kadar bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Başkan Baran, “Önceliğimiz Halkımızın Sağlığıdır”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, konuşmasını yapan Körfez Fırıncılar Odası Başkanı Hüseyin Tunç’a teşekkür ederek şu ifadeleri kaydetti, Başkan Baran, “Çok değerli esnaf arkadaşlarım, bu millete sabahın 5’inde ekmek yapmak için kalkan cefakâr dostlarım, düzenlemiş olduğumuz programa öncelikle hepiniz hoş geldiniz diyorum. Körfez ilçemizdeki fırıncı dostlarımızın vermiş olduğu hizmet gerçekten takdire şayandır. Rekabet koşullarını kaliteden yana kullanarak, halkımızı ve bizleri de zor duruma düşürmeden belirlenen tarifelere göre yapmalıyız. Biz Körfezli yöneticiler olarak önceliğimiz halkımızın sağlığıdır. Buna dönük olarak biz de, üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapmaya gayret ediyoruz. Önemli konulardan biri olan hijyen ve temizlik konusunda siz fırıncı dostlarımın üzerine düşen görevi yerine getirdiğini denetlemelerimiz sonucunda gördük. Sizlere halkımıza yapmış olduğunuz sağlıklı ve hijyenik hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederim. İlçemizde bulunan esnafımızla, sanatkârımızla, fırıncımızla birlikte istişareler yaparak Körfez’i daha modern bir ilçe haline getirmek için çalışmalar yapacağız. Hep birlik olmamız gerekiyor ”ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 06.03.2015 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38