Başkan Baran, Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirdi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Köy ve Mahalle Muhtarları ile birlikte Körfez Belediyesi Sosyal Tesislerinde bir araya gelerek koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Baran, Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirdi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Köy ve Mahalle Muhtarları ile birlikte Körfez Belediyesi Sosyal Tesislerinde bir araya gelerek koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

19 Ağustos 2016 Cuma 12:23
 Başkan Baran, Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirdi

Mahalle Muhtarları İle El Ele

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, köy ve  mahalle muhtarı ile Körfez Belediyesi Sosyal Tesislerinde bir araya gelerek, koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Baran, Ülke gündemi ve yerel konular hakkında muhtarlarla görüş alışverişinde bulundu. Gerçekleştirilen programa, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim müdürleri, Köyler ve Muhtarlıklar Koordinatörü Özcan Efe,  mahalle ve köy muhtarları katılım sağladı. Mahalle için isteklerin ve ihtiyaçların konuşulduğu toplantıda Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Birim Müdürleri ile dile getirilen istekleri not aldı.
Gerçekleştirilen toplantıda Başkan Baran, “ Değerli Mahalle Muhtarlarım, Belediye Başkan Yardımcılarım, Belediye Birim Müdürlerim, hepinizi saygı, sevgi, hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Gerçekleştireceğimiz koordinasyon toplantımızın, hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Değerli arkadaşlar, Körfezimiz için el ele, gönül gönüle vererek, mahallelerimizde vatandaşlarımızı istekleri doğrultusunda birçok başarılı çalışmaya imza attık. Bundan sonraki çalışmalarımıza da, bu yaptığımız toplantılar doğrultusunda şekillendireceğiz. Sizler bizim yerel temsilcilerimizsiniz. Birlikten kuvvet doğar sözünün, 15 Temmuz gecesi gerçekleştiğini hep birlikte yaşadık. FETÖ terör örgütü tarafından 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişimini ve Van’da Elazığ’da,  Bitlis’te meydana gelen hain terör saldırısını lanetliyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. “ dedi.

Çalışmalarımız Hız Kesmeden Devam Ediyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mahalle muhtarları ile gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında yapılan ve yapılacak olan çalışmalara değinerek, şunları ifade etti, “Köylerimizdeki alt yapı ve üst yapı çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından, köy alanlarına 20 bin (m2)  bordür çalışması gerçekleştirildi. 2017’in sonuna kadar bütün mahalle ve köy yollarının çalışmaları da tamamlanmış olacak. Değerli mesai arkadaşlarım, çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Sizinde bildiğiniz üzere, önümüzde yaklaşan kurban bayramımız var. Bayram öncesi ibadethanelerimiz olan camilerimizin iç-dış temizliği ve çevre düzenlemelerini gerçekleştiriyoruz. Bunun yanı sıra bayram öncesi kabristanlarımıza da temizlemeye yönelik çalışmalar devam ediyor. Ortak yaşam alanlarımızdan olan parklarımızın da, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından temizliği her gün yapılmaktadır. Yine bayram öncesi, ana caddelerimizin temizlenmesi hususunda çalışmalar gerçekleştirilecek. Tarihimize sahip çıkan bir toplumuz. Bu bağlamda, Körfez Belediyesi olarak, özellikle köylerimizde bulunan tarihi alanların gün yüzüne çıkarılması ile ilgili restorasyon çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor. “ dedi.

Muhtarlardan Baran’a Teşekkür
Gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında Körfez Mahalle ve Köy Muhtarları, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a yapılan ve yapılacak olan çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ifade etti. Yapılan toplantının Körfez için hayırlar getireceğini belirten muhtarlar, memnuniyetlerini Başkan Baran’a ilettiler.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 19.08.2016 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38