Başkan Baran, Mutlu Anların Şahidi Oldu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, vatandaşların özel günlerinde yanlarında olmak amacıyla yapılan cemiyetlere katılarak, genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldu.

Başkan Baran, Mutlu Anların Şahidi Oldu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, vatandaşların özel günlerinde yanlarında olmak amacıyla yapılan cemiyetlere katılarak, genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldu.

15 Ağustos 2016 Pazartesi 11:54
 Başkan Baran, Mutlu Anların Şahidi Oldu

İsmail Baran’ın Nikâh Mesaisi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, vatandaşların sadece kötü günlerinde değil, iyi günlerinde de yanında olmaya devam ediyor. İsmail Baran, haftasonu birçok düğün cemiyetine katılım sağlayarak genç çiftlerin ve ailelerinin mutluluklarına ortak oldu. Başkan Baran ilk olarak Rüyam Düğün Salonunda düzenlenen cemiyete katılarak, Öznur Işık ve Ahmet Yakışık çiftinin nikâh akdini gerçekleştirdi. İsmail Baran, Işık ve Yakışık ailelerini tebrik etti.
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran daha sonra, Yenikent Aydın Düğün Salonunda gerçekleştirilen Yasemin Çelik ve Uğur Koçak çiftinin nikâhlarını kıyarak, Çelik ve Koçak ailelerini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Başkan Baran eşi Bilge Baran ile birlikte, Yarımca Öğretmen Evinde düzenlenen Eda Balcı ve Hakan Üstün çiftinin nikâhlarını kıydı. Başkan İsmail Baran, Balcı ve Üstün ailelerini tebrik ettikten sonra hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından hediyesini takdim etti.  

Ailelerin Mutluluklarına Ortak Oldular
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran eşi Bilge Baran ile birlikte, Sibel ve Erkan çiftinin Türköz Düğün Salonunda düzenlenen cemiyetine katılarak genç çifte mutluluklar diledi.  İsmail Baran,  Betül ve Soner çiftinin Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde düzenlenen düğün törenine katılım sağlayarak genç çifte mutluluklar dilerken, aileleri de tebrik etti. Başkan Baran Öykü ve Burak çiftinin düğünlerine katılım sağlayarak mutluluklarına ortak oldu. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran son olarak, Mehmet ve Öznur çiftinin düğün törenine de katılım sağlayarak, genç çiftleri mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Yüzükleri İsmail Baran Taktı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Eşi Bilge Baran, Körfez Belediye personeli Ebru Cebeci ve AK Parti Eski Kuzey Mahalle Başkanı Mehmet Akkurt’un nişan törenine katılım sağladı. Genç çiftin yüzüklerini İsmail Baran ve eşi Bilge Baran taktı. Duygusal anların yaşandığı cemiyette, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran Cebeci ve Akkurt Ailelerini tebrik etti. İsmail Baran ve Eşi Bilge Baran, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından, cemiyetten ayrıldı. 

Son Güncelleme: 15.08.2016 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38