banner28
banner23
banner36

Başkan Baran Personelin Bayramını Kutladı

Ramazan Bayramı öncesi belediye çalışanlarını unutmayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, belediye birimlerini gezerek personelle bayramlaştı.

Başkan Baran Personelin Bayramını Kutladı

Ramazan Bayramı öncesi belediye çalışanlarını unutmayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, belediye birimlerini gezerek personelle bayramlaştı.

25 Temmuz 2014 Cuma 19:04
Başkan Baran Personelin Bayramını Kutladı
 Başkan Baran Personelin Bayramını Kutladı

 Ramazan Bayramının son iş günü tüm birimlerin hizmet binalarına giden Baran, personel ile teker teker bayramlaştı. Körfez Belediyesi çalışanlarına, aileleriyle birlikte huzur dolu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulunan Başkan Baran, çikolata ikramında da bulundu.

 

İlk bayramlaşma Park Bahçeler Müdürlüğünde

Ramazan Bayramı öncesinde belediye çalışanlarıyla tek tek bayramlaşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, sırasıyla bütün birimleri dolaştı. Beraberinde başkan yardımcıları,birim müdürleri ve sendika temsilcileri ile ilk olarak Park Bahçeler Müdürlüğünü gezen ve buradaki çalışanlarla bayramlaşan Başkan Baran sonrasında Temizlik İşleri Müdürlüğü,Ulaşım Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü personelinin görev aldığı Teknik Hizmetler Binasına giderek buradaki personelle bayramlaştı.

 

Parke Bordür Atölyesinde çalışan personeli de unutmayan Baran, bayramlaşmadan hemen sonra Hereke Hizmet Binasında çalışan personelin bayramını kutlamak üzere Hereke’ye geçti. Son olarak merkez binadaki personelin de bayramını kutlayan Başkan Baran, bayram tebriği sırasında belediye binasında olan vatandaşlarla da sohbet etti.

 

Başkan Baran’dan Bayram Mesajı

Çalışanların bayramını kutlayan Başkan Baran, “Körfez Belediyesi ailesinin bir ferdi olarak, sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sizler bizler için yanımızda çalışan arkadaşlar değil aile fertlerimizsiniz. Allah birliğimizi, dirliğimizi aramızdaki bu muhabbetti bozmasın. Biz hep daha iyiyi daha güzeli nasıl yapabiliriz diye bir çaba içindeyiz. Vatandaşımız da yaptığımız hizmetlerden duyduğu memnuniyeti her fırsatta bizlere iletiyor. Bayram öncesinde de personelimizin ve vatandaşımızın Ramazan bayramını kutladık. Ramazan Bayramının Körfezimize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini niyaz ediyorum" dedi.

 Ekipler İş Başında

Belediye hizmetlerinin aksamadan devam edeceğini belirten Başkan Baran; “Ramazan Bayramı süresince herhangi bir aksilik yaşanmaması için belediye ekipleri görevlerinin başında olacak. Vatandaşa hizmet götüren tüm birimlerimiz işlerini yapmaya devam edecekler. Halkımızın sorunsuz ve rahat bir bayram geçirmesi için gerekli önlemleri aldık. Tüm temizlik hizmetleri birimleri ve şantiye birimlerimizin tamamı işlerinin başında olacak. Ayrıca zorunlu hizmetlerin yerine getirilebilmesi için de diğer birimlerdeki bayram ekipleri de görevlerinin başında olacak. Zabıta müdürlüğümüz de arife günü dahil olmak üzere halkımızın huzurlu bir bayram geçirmesi için mesaisinin başında olacak.” Diyerek sözlerini tamamladı.

İlçe Bayramlaşması

İlçedeki resmi bayramlaşma ise ilçemizdeki diğer resmi kurumların ve vatandaşların da katılımıyla 28 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00’da Yarımca Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 

Son Güncelleme: 01.08.2014 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38