Başkan Baran Serayı Gezdi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez protokolü ile birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğünün kendi bünyesinde bulunduğu sera ve fidanlığı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Başkan Baran Serayı Gezdi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez protokolü ile birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğünün kendi bünyesinde bulunduğu sera ve fidanlığı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

13 Mart 2015 Cuma 10:33
 Başkan Baran Serayı Gezdi

Oluşturulan profesyonel hizmet alt yapısıyla Körfez halkına 7/24 hizmet eden bir ekip belediye olan Körfez Belediyesi, kendi bünyesinde yetiştirdiği fidanlar ve çiçeklerle Körfez’in çehresini değiştiriyor. Körfez’in yeşillendirilmesi için sera ve fidanlık alanlarını ileriye yönelik genişleten Körfez Belediyesi, yeni bitkisel materyaller de üreterek kentin çeşitli noktalarına dikimini gerçekleştiriyor.

Körfez Çiçek Bahçesine Dönecek

Bu kapsamda çalışmaların yanı sıra üretilen çiçekleri ve fidanları inceleyen Başkan Baran’a Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Körfez Jandarma Komutanı Fikret Çetin Kale, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe eşlik etti. Körfez protokolü ile birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğünün serasını ve fidanlığını inceleyen Başkan Baran, çiçekleri ve fidanları tek tek inceledi. Kaymakam Dr. Hasan Hüseyin Can, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün serasını ve fidanlığını çok beğendiğini belirtti. Körfez’in her yerinin yeşil olduğunu belirten Kaymakam Can, “Başkanımız yeşile çok hassas biri. Kısa sürede binlerce fidanı toprakla buluşturdu ve hatıra ormanları oluşturdu. Park ve Bahçeler Müdürlüğünün çalışmalarını da yerinde görme imkanı bulduk. Belediye ekiplerini bu özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum. Bura ki çiçekleri ve fidanları gördükten sonra Körfez’in çiçek bahçesine döneceğinden hiç kuşkum yok” ifadelerini kullandı.

Dikey Bahçeler Körfez’e Ayrı Bir Hava Kattı

Körfez Belediyesinin kendi bünyesinde ürettiği ve birçok ilçe belediyesine örnek olan projesi olan Dikey Bahçe projesinin üretimini ve yapım aşamasını da inceleyen Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Körfez Jandarma Komutanı Fikret Çetin Kale, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Körfez’in geneline yayılan dikey bahçeleri çok beğendiklerini ifade ettiler. Körfez’in görüntüsüne ayrı bir hava kattıklarını ve boş cadde duvarlarını değerlendirmek adına çok güzel bir hizmet olduğunu belirten Körfez’in ileri gelen isimleri Başkan Baran’a bu çalışma karşında teşekkür ettiler.

Daha sonra Başkan Baran ve çalışanlar ile de çeşitli sohbetler gerçekleştirdi. Neşeli geçen incelemelerde Başkan Baran ve beraberindekiler, Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarına kolaylıklar dileyerek ziyareti sonlandırdılar.

Son Güncelleme: 15.03.2015 12:52
Anahtar Kelimeler:
GezdiBaşkan BaranSerayı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38