banner28

Başkan Baran, TÜGVA' yı Ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ve vakıf yönetimini makamında ağırladı.

Başkan Baran, TÜGVA' yı Ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ve vakıf yönetimini makamında ağırladı.

11 Ocak 2016 Pazartesi 16:18
Başkan Baran, TÜGVA' yı Ağırladı
 Türkiye’de Yeni Bir Nesil Yetişiyor
Oldukça kalabalık bir ekiple Başkan Baran’ı ziyarete gelen Türkiye Gençlik Vakfı yöneticileri Başkan Baran’a göstermiş olduğu ilgi ve akadan ötürü teşekkür ettiler. TÜGVAGenel Başkanı İsmail Emanet, Vakfın kurulum çalışmasını tamamlayarak ilçe protokolüne tanışma amaçlı ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti. İl Temsilcisi Yusuf Yazıcı, vakıf olarak Kocaelili gençler için yürütecekleri çalışmalar ve hayata geçirmeyi düşündükleri projelerle ilgili Başkan Baran’a bilgi verdi. Sohbet havasında geçen ziyarette Genel Başkanı İsmail Emanet, yönetim kurulu üyelerini tanıtarak, TÜGVA'nın yeni nesil bir gençlik vakfı olduğunu ve çalışma alanının tüm dünyayı kapsadığını belirtti.

Gençlik Bizim İçin Son Derece Önemli

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ve vakıf yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Baran, “Gençlik bizim için son derece önemli. Eğer milletlerin yetiştirilmiş gençleri varsa, bu milletler hep uzun ömürlü olurlar. Ama bir millet, bir sistem düşünün ki gençliğine yatırım yapmıyorsa, yetiştirmiyorsa gençlerini, o sistemin, o milletin ayakta kalması olanaksızdır. Biz medeniyetimiz boyunca ilme irfana gençlerimize hep büyük önemler verdik. Şükürler olsun ki bu gün Türkiye Cumhuriyetinde de yeni nesil bir gençlik yetişiyor.” Dedi.

Dünyayı idare edenlerin iyi organize olmuş küçük gruplar olduğunu ifade eden Başkan Baran, bu yüzden gençlerin bir araya gelerek yaptığı çalışmaların çok önemli olduğunu kaydetti.

Belediye Olarak Gençliğe Büyük Önem Veriyoruz

Körfez Belediyesi olarak gençliğe büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Baran “Kocaeli’nde bir temsilciliğin oluşturulması, İlimiz adına son derece sevindirici bir durumdur. İnanıyorum ki önümüzdeki günlerde TÜGVA yapacağı etkinliklerle kendinden sürekli söz ettirecek ve Kocaeli’ndeki gençlerin uğrak yeri haline gelecektir. Körfez İl Temsilcisi değerli kardeşim Yusuf Balcı ve TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet’e yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum.

Son Güncelleme: 12.01.2016 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38