Başkan Baran Umre Dönüşü Sevenleriyle Buluşuyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve ailesi birlikte gittiği on beş günlük umre ziyaretinin ardından Körfez’e döndü.

Başkan Baran Umre Dönüşü Sevenleriyle Buluşuyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve ailesi birlikte gittiği on beş günlük umre ziyaretinin ardından Körfez’e döndü.

09 Şubat 2015 Pazartesi 19:20
 Başkan Baran Umre Dönüşü Sevenleriyle Buluşuyor

On beş günlük Umre programını tamamlayarak Körfez’e dönen Belediye Başkanı İsmail Baran’ı sevenleri ziyaret etmeye devam ediyor. Evi ve makamı ziyaretçi akınına uğrayan Başkan Baran’ı Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Körfez Jandarma Komutanı Üsteğmen Fikret Çetin Kale makamında ziyaret etti.

Başkan Baran Belediye Personeli İle Hasret Giderdi

Umre ziyareti için on beş gün Körfez’den ayrı kalan umre ziyaretinin ardından da ayağının tozuyla çalışmalara başlayan Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de bir takım incelemeler ve ziyaretler gerçekleştirdi. Bunun yanı sıra kendisine yapılan umre ziyaretleri içinmakamına geçen Başkan Baran belediye personeli ile de buluştu. On beş günlük umre yolculuğunu belediye çalışanları ile paylaşan Başkan Baran, belediye çalışanları ile sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Körfez’in İleri Gelen İsimleri Başkan Baran’a Hoş geldiniz Dediler

Ardından Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Körfez Jandarma Komutanı Üsteğmen Fikret Çetin Kale Başkan Baran’ı makamında ziyaret etti. Başkan Baran kendisini ziyarete gelen Körfez’in ileri gelen isimlerini kapıda karşılayarak hoş geldiniz ifadelerini kullandılar. Aynı şekilde Kaymakam Dr. Hasan Hüseyin Can’da Başkan Baran’a hoş geldiniz dedi.

Başkan Baran, “Herkes İçin Gece Gündüz Dua Ettim”

Ziyaretçilerini makamında ağırlayan Başkan Baran, Mekke ve Medine'ye gitmenin heyecanını yeniden yaşadığını ifade etti. Daha önce Hac vazifesi için kutsal topraklara gittiğini söyleyen Başkan Baran, “Uzun yıllar sonra yeniden orada olmanın heyecanını yaşadım. İnsan bin defa gitse de ilk defa gittiği zamanın heyecanını yaşıyor. O manevi atmosferde insan kendini çok huzurlu hissediyor. Orada sorun ve sıkıntı yaşamadım. Herkes için dua ettim. Allah'ın herkese huzur, barış, sağlık, mutluluk getirmesi için gece gündüz dua ettim. Allah gidemeyenlere de nasip etsin" dedi.

Ziyaretçilerine ayrı ayrı teşekkür eden Belediye Başkanı İsmail Baran, konuklarına hurma, zemzem suyu ve çeşitli hediyeler takdim etti. Çekilen toplu resimlerin ardından ziyaretler son buldu.

Son Güncelleme: 11.02.2015 10:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38