Başkan Baran Vatandaşlarla İç İçe

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yarımca sahilinde Körfezli hemşehrileri ile bir araya gelerek hasbihal etti.

Başkan Baran Vatandaşlarla İç İçe

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yarımca sahilinde Körfezli hemşehrileri ile bir araya gelerek hasbihal etti.

02 Haziran 2016 Perşembe 12:52
 Başkan Baran Vatandaşlarla İç İçe
 Başkan Baran Vatandaşlarla İç İçe

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran,  yarımca sahilinde Körfezli  hemşehrileri ile bir araya gelerek hasbihal etti.

Sahilde İnceleme Yaptı
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve beraberindekiler, yarımca sahilinde yapılan çalışmalar ile ilgili çeşitli incelemelerde bulundu. Sahilin belirli noktalarında incelemeler yapan Başkan Baran,  güzel havayı değerlendirmek için sahili tercih eden vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti.
Vatandaşlar Çok Memnun
Gerçekleştirdiği her proje de Körfez halkından büyük beğeni kazanan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’dan vatandaşlar çok memnun. Sürekli olarak Körfezliler ile bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Baran’a sahil de sohbet ettiği vatandaşlar büyük bir ilgi gösterdi. Yapılan ve yap
ılacak olan projeler ile ilgili İsmail Baran’dan çeşitli bilgiler aldılar.
“ Çocuklarında Başkanı  “
Halkın her kısmına hitap eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, çocuklara olan düşkünlüğü ile de gönüllerde yer etmiş bir Belediye Başkanı olarak tanınıyor. Bulduğu her fırsatta, çocuklarla bir araya gelerek onlarla vakit geçiren İsmail Baran, Körfez’in;  tertemiz, yeşil ile mavinin bir arada olduğu yarımca sahilinde vakit geçiren çocuklarla birlikte futbol oynadı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hatıra fotoğrafı çekilmek isteyen çocukları da kırmadı.

 

Son Güncelleme: 02.06.2016 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38