Başkan Baran’dan 18 Mart mesajı… Her zaman gurur ve onur kaynağımız oldu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran,  18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı

Başkan Baran’dan 18 Mart mesajı… Her zaman gurur ve onur kaynağımız oldu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran,  18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı

18 Mart 2018 Pazar 17:11
Başkan Baran’dan 18 Mart mesajı…    Her zaman gurur ve  onur kaynağımız oldu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103'nci yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda; “Türk milletini yok etmeye ve vatanını istilaya kalkışan, dönemin en güçlü devletlerine karşı, büyük Türk milletinin ve kahraman Mehmetçiklerimizin Çanakkale’de vermiş olduğu eşsiz mücadele, tarihe altın harflerle yazılan destanlar, hürriyet ve istiklal uğruna sergilenen ulvi ruh örnekleri, bizler için her zaman gurur ve onur kaynağı olmuştur.

EN GÜZEL KANITI     

Çanakkale Zaferi, hiç kuşkusuz sonuçları itibarıyla tarihin akışını ve her şeyden önemlisi Türk milletinin kaderini değiştiren çok önemli bir başarıdır. Çanakkale Zaferi, vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk milletinin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır” ifadelerini kullandı.

AŞKLA BAĞLIYIZ

Başkan İsmail Baran mesajında, “Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı gibi büyük zaferlerin altına imza atan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Bizler millet olma bilinciyle, yokluk içinde bile “Çanakkale Geçilmez” dedirten sağlam bir bilincin ve ruhun mirasçılarıyız. Bize bırakılan bu mirasa sahip çıkarak, geleceğimize daha emin adımlarla yürüyecek, millet olma şuurunu canlı tutacak ve yücelteceğiz.

EL KALBİ DUYGULARLA

Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103’üncü yıldönümünü en kalbi duygularımla kutluyor, 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle de; Bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve tazimle anıyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38