banner28
banner23
banner36

Başkan Baran’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

Başkan Baran’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

29 Ağustos 2014 Cuma 12:25
Başkan Baran’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
 Mesajında 30 Ağustos zaferinin Türk milletine kayıtsız, şartsız bağımsızlığı ve milli hakimiyeti müjdelediğini vurgulayan Başkan Baran, mesajında şu ifadelere yer verdi: Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, 26 Ağustos’ta başlayıp 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarımız düşman işgalinden kurtarılmış, milletimiz hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.Birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde; Kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, 30 Ağustos Zaferi ile tüm mazlum halklara da örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş olan milletimiz, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.Türkiye Cumhuriyeti’nin temeli bu zaferle sağlamlaştırılmış ve ebedi hayatı burada şeref tacını giymiştir. 30 Ağustos zaferi, bugün olduğu gibi dış güçlerin ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunlara karşı dik durup, bu kirli oyunlara gelmeyip inançlı bir şekilde milletimizin azmi, inancı ve vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti, dünya durdukça var olacak ve varlığından, birliğinden ve dirliğinden asla taviz vermeyecektir.Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Kurtuluş Destanının zaferle taçlandırıldığı 
30 Ağustos Zaferi'nin 92. yılı vesilesiyle Körfezli hemşehrilerimin ve şanlı Ordumuzun tüm mensuplarının Zafer Bayramı'nı en içten duygularla kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.
Son Güncelleme: 29.08.2014 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38