banner28
banner23
banner36

Başkan Baran’dan Ankara Temasları

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, pazartesi günü Ankara’ya giderek bir dizi görüşmeler yaptı.

Başkan Baran’dan Ankara Temasları

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, pazartesi günü Ankara’ya giderek bir dizi görüşmeler yaptı.

10 Şubat 2016 Çarşamba 17:32
 Başkan Baran’dan Ankara Temasları

Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Sinan Aksu'yu makamında ziyaret eden Başkan Baran, Aksu’ya yeni görevinde başarılar diledi. Kredi Ve Yurtlar Kurumunun eğitim ve öğretim hizmetlerine destek bakımından çok önemli bir işlevi bulunduğunu belirten Baran, yeni Genel Müdür Sinan Aksu’ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 Millet İle Devlet Arasında Uçurum Oluşmasına İzin Verilmeyecek

Ak Parti Grup Toplantısını Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte takip eden İsmail Baran sosyal medya hesabından Başbakan Davutoğlu’nun mesajını paylaştı.
Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun mesajı; "Bütünleştirici anlayışla hareket edeceğiz. Millet ile devlet arasında uçurum oluşmasına izin verilmeyecek" şeklinde oldu.

 Ziyaretler Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında Devam Etti

Başkan Baran daha sonra Ak kadrolarla ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'la birlikte öğle yemeğinde buluştu. Belediye Başkanı İsmail Baran’a Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve Teşkilat mensupları eşlik etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmelerde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 Ziyarette Başkan Baran, Körfez Belediyesi ile ilgili çalışmalar hakkında Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’a çeşitli bilgiler aktardı. 

Son Güncelleme: 10.02.2016 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38