Başkan Baran’dan Hacılara Ziyaret

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kutsal toprakları ziyaret ederek Hac vazifesini yerine getiren Körfezli hacıları evlerinde ziyaret etti

Başkan Baran’dan Hacılara Ziyaret

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kutsal toprakları ziyaret ederek Hac vazifesini yerine getiren Körfezli hacıları evlerinde ziyaret etti

16 Ekim 2014 Perşembe 11:15
Başkan Baran’dan Hacılara Ziyaret
 Hacı ziyaretinde Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Eşi Bilge Baran, Belediye Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri de hazır bulundu.
Kabul Edilmiş Bir Hac En Büyük Bayramdır
Körfezli Hacıların yola çıktıkları ilk günden beri yanlarında ve dualarında olan Belediye Başkanı İsmail Baran, hacıları yalnız bırakmayarak hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Başkan Baran, Körfezli hacıların yerine getirmiş olduğu hac vazifelerinden dolayı tebrik ederek, haccın Müslümanlar için önemine değindi. Kabul edilmiş bir hac ile dönmenin Müslümanlar için en büyük bayram olduğunu belirten Başkan Baran hacılarla sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirdi. Hac vazifesini yerine getirmenin ve sağ salim memleketlerine dönmenin mutluluğunu yaşayan hacılar, kutsal topraklara tekrar gitmek istediklerini belirttiler.
Sizlere ve Tüm İslam Alemiyle Dualarda Buluştuk
Körfezli hacılar Başkan Baran’a göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, İnşallah bu kutsal görev sizlere ve tüm İslam alemine nasip olur. “Ziyaretinizden ötürü memnuniyetimizi ifade etmek istiyoruz. Bizler Hac ibadetimizi yaparken, kendimiz için bireysel anlamda dua etmenin yanında şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için de dua ettik. Bizimle birlikte Türkiye'ten katılan 60 bin civarında hacının da duası vardı. Bizler yenilendik ve tazelendik. Sizlere ve tüm İslam alemiyle dualarda buluştuk” diyerek duygularını ifade ettiler.Ziyaretler sırasında Hac vazifesini yerine getiren Hacıları tebrik eden ve hayır dualarını isteyen Başkan Baran, misafirperverliklerinden ötürü ailelere teşekkür etti. Hacılar Başkan ve beraberindekilere Zemzem suyu ve hurma ikram ederek kendilerini ziyarete gelen Başkan Baran’a teşekkür ettiler.
Son Güncelleme: 17.10.2014 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38