Başkan Baran’dan İtfaiye Haftası Mesajı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İtfaiye Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Baran’dan İtfaiye Haftası Mesajı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İtfaiye Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

27 Eylül 2016 Salı 13:31
Başkan Baran’dan İtfaiye Haftası Mesajı

 İtfaiye Teşkilatı’nın her türlü zor durumda vatandaşların yanında olduğunu belirten Başkan Baran, “İtfaiye Teşkilatımızın kuruluşunun 302. Yılını kutlamaktayız. Üç asırdan bu yana yanımızda olan, can ve mal güvenliğimiz için gece gündüz demeden fedakarca görev yapan İtfaiye Teşkilatımızın kıymetli üyeleri canını dişine takarak bizler için bütün tehlikeleri göze alarak çalışmaktadır. İtfaiye Teşkilatı’nın gücünü ve tecrübesini koruyarak vatandaşlarımıza hizmet etmelerini sağlamak amacıyla teknolojinin tüm imkanlarından yararlanarak çağın gereklerine ayak uydurmasını devletimiz ve biz yerel yönetimler olarak sağlıyoruz” dedi.

Başkan Baran İtfaiyecilik mesleğinin zorluklarına da değinerek bu mesleğin bir yürek işi olduğunu ifade etti. Başkan Baran, "24 saat halkın emrinde olan itfaiye çalışanlarımız büyük ve önemli bir görevi yerine getirmektedir. İtfaiye çalışanlarımız, insanımız ve tüm canlıları, başta yangın felaketi olmak üzere, deprem, sel gibi birçok doğal afete karşı koruyup onlara siper olmaktadır. Bununla birlikte itfaiyecilik, birçok riski beraberinde taşıyan bir meslek olup beraberinde büyük sorumluluklar getirmektedir.

Yürekli itfaiye erlerimizin itfaiye haftasını kutlar, bu şerefli görevde kendilerine gerekli tüm desteği vereceğimizden emin olmalarını isterim.”

Son Güncelleme: 27.09.2016 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38