Başkan Baran’dan Kocaeli Birlikspor’a Moral Ziyareti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran onursal başkanı olduğu Kocaeli Birlikspor’u tesislerinde ziyaret etti.

Başkan Baran’dan Kocaeli Birlikspor’a Moral Ziyareti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran onursal başkanı olduğu Kocaeli Birlikspor’u tesislerinde ziyaret etti.

01 Eylül 2016 Perşembe 12:42
 Başkan Baran’dan Kocaeli Birlikspor’a Moral Ziyareti

Kocaeli Adına Heyecan Doluyuz

Yeni sezonda şampiyonluk hedefi ile mücadele edecek olan Kocaeli Birlikspor'u ziyaret eden Belediye Başkanı İsmail Baran ve Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, takıma yeni sezon öncesi ve Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda oynanacak olan maçta başarılar diledi.

Başkan Baran ve Kaymakam Can’ı Kocaeli Birlikspor İdari Menajeri Çağrı Arslan, Kaleci Antrenörü Eşref Doğmenç ev takım kaptanları Turgay ile kaleci Fatih karşıladı. Yeni Malatyaspor’dan transfer edilen Aydın Çetin ile de tanışan Başkan Baran daha sonra tesisleri gezerek çalışanlar ile çeşitli sohbetler gerçekleştirdi.

7 Bin Çocuk Spor Yapacak

Spora ve sporcuya verdiği destek ile Körfez’de tesisleşme konusunda önemli adımlar atan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Sadece Körfez adına değil Kocaeli adına heyecan doluyuz. İlçemizi her konuda olduğu gibi sporda da ön plana çıkartıyoruz. Kurmuş olduğumuz Spor Akademileri ile şuan 3 bin çocuğumuza hizmet ediyoruz. Hedefimiz yeni açacağımız tesislerimizle 7 bin çocuğumuza hizmet etmek. Çünkü Körfez ve ülkemiz adına bir şeyler yapmak arzusundayız.” İfadelerini kullandı.

Körfez’de bulunan tüm spor kulüplerine her türlü desteği verdiklerini bundan sonra da bu desteklerini sürdüreceklerini ifade eden Başkan Baran, “İlçemizi sporda kalkındırmak adına kulüplerimizi destekliyoruz. Bugün ilçemizde bulunan ve Kocaeli’mizi temsil edecek olan Kocaeli Birlik Sporumuzun onursal başkanıyım. Yöneticilerimizin onursal başkanlık teklifini büyük bir onurla kabul ettim. Böylesine güzel bir ekibin içerisinde yer aldığım için kurumum ve şahsım adına mutluyum.” Dedi.

Körfez Tesisleşiyor

Tesisleşmede sürdürülebilir sportif başarılar büyük önem taşır. Sporcu ve futbolcuların çalıştığı tesislerin yenilenmesi ve modern çalışma koşulları ile donatılması, daha bilimsel çalışmalara imkan sağlayacağını söyleyen Başkan Baran, “Bu konuyu göz önüne alarak ilçemizde spora yönelik tesislerimizin sayısını arttırıyoruz. Tesislerimizde çalışan sporcular ilerleyen süreçlerde daha başarılı sonuçlar elde edecek. Bu şekilde sloganımız olan “Sporun Başkenti Körfez” ülkemize güzel bir örnek olacak.” Şeklinde konuştu.

İnşallah Bu Sezon Bu Takım Hedeflerine Ulaşacak

Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ise kentte spora yönelik atılan adımların önemli olduğunu vurguladı. Kaymakam Can, “Belediyemizi bu konuda özellikle tebrik ediyorum. Zaman zaman bende bu tesislerimizi gezerek çocuklarımızı ziyaret ediyorum. Çocuklarımızı boş zamanlarında bu tür uğraşların içerisine sokmak geleceğimiz adına önemli bir gelişmedir. Bunun yanı sıra ilimizi ve ilçemizi temsil eden Kocaeli Birlik Spora yeni sezonda başarılar diliyorum. Geçen sezon son anda şampiyonluk kaçtı. İnşallah bu sezon bu takım hedeflerine ulaşacak.” Dedi.

Son Güncelleme: 04.09.2016 19:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38