Başkan Baran’dan vatandaşla samimi sohbet

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, vatandaşlarla her platformda bir arada olmaya devam ediyor

Başkan Baran’dan vatandaşla samimi sohbet

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, vatandaşlarla her platformda bir arada olmaya devam ediyor

26 Haziran 2018 Salı 11:33
Başkan Baran’dan vatandaşla samimi sohbet


HER YÜREĞE DOKUNDU
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri sürecinde AK Kadrolarla birlikte, Körfez’in her noktasında vatandaşlarla bir araya geldi. Körfez halkının sadece iyi gününde değil, kötü gününde de yanlarında oldu. Başkan Baran, bir yandan çiftlerin en mutlu anlarına şahitlik ederken,  diğer yandan yakınını kaybetmiş vatandaşa destek oldu. Kardeşlik, birlik ve beraberlik vurgusunu her platformda vurgulayan Başkan İsmail Baran, hassasiyetiyle her yüreğe dokundu.  
KIL ÇADIRINDA ÇAY BAHANE, SOHBET ŞAHANE
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Esentepe Mahallesi’nde bulunan Aşık Mevlüt İhsani Kıl Çadırında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Baran “Başkanım çayımız var. Buyurun gelin” diyen hemşerilerini kırmayarak, Körfezlilerle samimi sohbet ortamında buluştu. Sıcak bir atmosferde geçen buluşmada, Körfez’de yapılan ve yapımına devam eden projelerin yanı sıra, genel seçim süreci de konuşuldu. Vatandaşlar, Başkan İsmail Baran’a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme: 02.07.2018 20:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38