Başkan Baran’ın Kurban Bayramı Mesajı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, tüm İslam âleminin ve Körfezli hemşerilerinin Kurban Bayramını kutladı.

Başkan Baran’ın Kurban Bayramı Mesajı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, tüm İslam âleminin ve Körfezli hemşerilerinin Kurban Bayramını kutladı.

23 Eylül 2015 Çarşamba 13:04
 Başkan Baran’ın Kurban Bayramı Mesajı
Bayramların kardeşlik ve dostluk bağlarını canlı tutan çok özel günler olduğuna vurgu yapan Başkan Baran; “Milletimizin birlik ve beraberliği, kardeşlik ve dayanışma ruhu bayram günlerinde daha da gelişir ve pekişir. Kurban Bayramı’nda, her bayramda olduğu gibi, dostluğumuzu, sevgimizi, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı en sıcak şekilde sevdiklerimizle paylaşacağız. İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı bu bayramda sağlanacak hoşgörü ortamının, Körfez halkını ve tüm İslam alemini birbirine daha da çok kenetleyeceği inancındayım. Bugüne kadar her konuda birlik ve beraberlik örneği gösteren değerli Körfez halkının, bundan sonra da aynı beraberliği göstererek gerçek ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp bu mübarek günden istifade edeceklerine inanıyorum.” dedi.
Başkan Baran, bayramların, birliğimize ve bütünlüğümüze kast edenlere verilecek en güzel cevap olduğunu ifade ederken; “Bu bayramda, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, saygı ve sevginin öne çıkmasını temenni ediyorum. Sosyal dayanışmanın zirveye çıktığı Kurban Bayramları, aziz milletimizin inanç köklerinin ne kadar sağlam olduğunun da bir nevi ispatıdır. Güzel şehrimizi yaşam kalitesinin her geçen gün arttığı, her alanda öncü ve örnek bir kent haline getirme hedefiyle çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz. İdrak edeceğimiz Kurban Bayramı öncesi Körfez Belediyesi olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramını huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri ve kurbanlarını sağlıklı bir şekilde alarak kesebilmeleri için gerekli önlemlerin tümünü almış bulunmaktayız. Nöbetçi ekiplerimiz bayram süresince siz vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Gerek bayram öncesi, gerekse bayram süresince zabıta ekiplerimiz de gerekli denetimleri yapacaktır.Bu vesileyle tüm İslam aleminin ve vatandaşlarımızın en değerli anlarımızdan biri olan Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor ve şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 23.09.2015 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38