banner28
banner23
banner36

Başkan, "Kocaeli sizlerle güzelleşecek ve ilerleyecek"

Başkan Karaosmanoğlu, KO-MEK Tütünçiftlik Kurs merkezini ziyaret etti.

Başkan, "Kocaeli sizlerle güzelleşecek ve ilerleyecek"

Başkan Karaosmanoğlu, KO-MEK Tütünçiftlik Kurs merkezini ziyaret etti.

02 Aralık 2015 Çarşamba 14:20
Başkan,

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KO-MEK Tütünçiftlik Kurs merkezini gezdi. Körfez Belediye Başkan İsmail Baran ile birlikte kursiyerleri ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, yöneticilerden genel bir bilgi aldı. KO-MEK merkezlerinin eğitim noktasında kentimizde önemli bir ihtiyaca cevap verdiği ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Kocaeli sizlerle güzelleşecek, kalkınacak ve ilerleyecek. Usta öğreticilerimiz büyük emekleriyle halkımızın zamanlarını dolu geçmesini sağlarken, belli mesleklerde donanım kazanılmasına yardımcı oluyorlar" dedi.

 

KO-MEK'İ SİZLER SICAK BİR YUVA HALİNE GETİRDİNİZ

 

57 Grup 1063 kişi ve otuz ayrı branşta hizmet veren Körfez Tütünçiftlik KO-MEK merkezi ziyaretinde kursiyerlere yakından ilgilenen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "KO-MEK'i sizler sıcak bir yuva haline getirdiniz. Bilgiye, öğrenmeye, çalışkanlığa ve emeğe verdiğiniz değerle büyük başarılara imza attınız. Bu nedenle hepinizi tebrik ediyorum. Tarihte önemli bir yeri olan Kocaeli; dinamik, bilinçli, yetenekli ve mutlu insanların yaşadığı, modern ve model bir şehir olma yolunda hızla ilerliyor. İşte bu ilerleyişin önemli kollarından biri de KO-MEK'te yaşanmaktadır. Bir halk üniversitesi olan KO-MEK şimdiye kadar, yüzbinlerce hemşerimizi meslek sahibi yaptı.  Zamanlarını değerlendirecek imkânlar sundu" şeklinde konuştu.

 

KO-MEK BİR ÜNİVERSİTEDİR

 

Sınıfları gezen kursiyerlerle sohbet eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "KO-MEK bir üniversitedir, Türkiye'nin en büyük halk üniversitesidir. 2005 yılında 8 kurs merkeziyle faaliyete başlayan KO-MEK, bugünlere geldiğinde büyük bir atılım gerçekleştirmiş oldu. Binlerce insanın çalışmasına,  üretmesine ve başarmasına vesile oldu. Binlerce vatandaşımızın umudu oldu. İnanıyorum ki, KO-MEK hızla büyümeye; Sizler şevk ve heyecanla çalışmaya ve başarmaya devam edeceksiniz. Sizlerin emekleriyle Kocaeli'miz, daha da güzelleşecek, kalkınacak, ilerleyecek" açıklamasını yaptı.​

Son Güncelleme: 02.12.2015 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38