Başkan, Körfez’deki muhtarlarla buluştu

Başkan Karaosmanoğlu, Körfez ilçedeki muhtar ve muhtar adaylarıyla bir araya geldi

Başkan, Körfez’deki muhtarlarla buluştu

Başkan Karaosmanoğlu, Körfez ilçedeki muhtar ve muhtar adaylarıyla bir araya geldi

12 Mart 2014 Çarşamba 10:29
Başkan, Körfez’deki muhtarlarla buluştu
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez’deki muhtarlar ve muhtar adaylarıyla bir araya geldi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk, muhtarlar ve muhtar adayları katıldı.

 

HİZMETLERDE MUHTARLARIN PAYI BÜYÜK

Bütün muhtarların halk ile doğrudan diyalog içinde olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Mahallelinin sorunlarını dinleyin, sorunlarına derman olmaya çalışın. En yakın sizsiniz” dedi. Muhtarları önemsediklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, Körfez’de yaptıkları hizmetlerde muhtarların da büyük payı olduğunu vurguladı.

 

HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Daha güzel hizmetleri yine hep birlikte yapacaklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu bir bayrak yarışıdır. Kimimiz devam edecek, kimimiz ise bayrağı başkasına devredeceğiz. Ama kim kentimizde hoş bir seda bıraktıysa Allah razı olsun, yeni seçilen arkadaşlarımıza hep birlikte yardımcı olacağız” şeklinde konuştu.

 

SEN BEN AYRIMI YAPILMADI

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ise, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, sen ben ayrımı yapmadan büyük hizmetler yaptı. Köy yollarına verdiği önemi, yaptığı harcamaları yakından biliyorum. Teşekkür ediyor, yeni dönemde görev alacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

 

MUHTARLARA TEŞEKKÜR PLAKETİ

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, centilmence bir seçim dönemi yaşanmasını arzu ettiğini söyledi. Körfez’de 2014 yerel seçimlerinde muhtarlığa yeniden aday olmayacak muhtarlara Başkan Karaosmanoğlu tarafından plaket takdim edildi.

Son Güncelleme: 12.03.2014 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38