Başkan Pehlivan’a Vergi Haftası Ziyareti.

Körfez Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Cesar, 25. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı ziyaret etti.

Başkan Pehlivan’a Vergi Haftası Ziyareti.

Körfez Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Cesar, 25. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı ziyaret etti.

24 Şubat 2014 Pazartesi 19:01
Başkan Pehlivan’a Vergi Haftası Ziyareti.
 25. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Körfez Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Cesar, müdür yardımcısı Mehmet Sadık, vergi dairesi personelleri Haydar Kılıç, Recep Alagöz, ve Dilek Aykaç ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı makamında ziyaret etti. Vergi konusunda kamuoyunun dikkatini çekmek, vergi bilincini geliştirmek ve mükelleflere vergi ödeme alışkanlığı kazandırmak amacıyla her yıl kutlanan Vergi Haftası'nın 25. Sinin 24 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacağını vurgulayan Abdullah Cesar, başkan Yunus Pehlivan’ın yakasına günün anısına hazırlanan çıkartma yapıştırdı.

 

Konuklarını makamında ağırlayan Pehlivan, vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğuna dikkat çekerek, “Aynı ülkede yaşayıp, devletin sunduğu hizmetlerden yararlanan vatandaşlar olarak hepimizin devlete vergi ödemesi gerekir. Devlet, vatandaşlarının daha rahat yaşayabilmesi için bizlerden aldığı vergilerle çeşitli kullanım olanakları yaratır. Vergi ödemek, bir ülkede yaşayan her vatandaşın en kutsal görevlerinden birisidir. Bu kapsamda vergi bilincinin arttırılması yöndeki çalışmalar önemlidir. Bu çalışmalara katkı sağlamak gerekir. Bu vesileyle vergi haftanızı kutlar, göstermiş olduğunuz duyarlılıktan ve belediyemize yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı teşekkür eder, başarılar dilerim.” dedi.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 25.02.2014 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38