Başkan Şener Söğüt, “Körfez sizi asla unutmayacak”

Körfez Kaymakamlığı görevinden İstanbul Vali Yardımcılığı’na atanan Dr. Hasan Hüseyin Can için düzenlenen veda yemeğinde konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “5 yıllık görev süresi boyunca Körfez’de güzel izler bıraktı. Kendisini asla unutmayacağız” dedi

Başkan Şener Söğüt, “Körfez sizi asla unutmayacak”

Körfez Kaymakamlığı görevinden İstanbul Vali Yardımcılığı’na atanan Dr. Hasan Hüseyin Can için düzenlenen veda yemeğinde konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “5 yıllık görev süresi boyunca Körfez’de güzel izler bıraktı. Kendisini asla unutmayacağız” dedi

25 Ağustos 2019 Pazar 14:57
Başkan Şener Söğüt, “Körfez sizi asla unutmayacak”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 5 yıldır Körfez Kaymakamlığı görevini başarı ile yürüten ve İstanbul Vali Yardımcılığı’na atanan Dr. Hasan Hüseyin Can onuruna Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde veda yemek verdi. Yemeğe Kaymakam Dr. Hasan Hüseyin Can ve eşi Şengül Can, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve eşi Hatice Söğüt, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun, Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan, Osman Yurt ve Levent Yılmaz, Körfez eski Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran da katıldı.


GENİŞ KATILIM SAĞLANDI

Ayrıca; Körfez Belediyesi Genel Koordinatörü Selahattin Kabadayıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın ve diğer kurum müdürleri, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ferit Kır, siyasi partilerin ilçe başkanları ve temsilcileri, Körfez Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar ve kaymakamlık çalışanları katıldı.

“İLÇEMİZE BÜYÜK DEĞER KATTI”

Kaymakamlık çalışanları adına İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan’ın yaptığı konuşmanın ardından Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kürsüye geldi. “Veda konuşması yapmak zordur” diyen Başkan Söğüt, “Kaymakamımız artık valimiz oldu. Yeni görevlerinde başarılar diliyorum. 5 yıldır görev süresi içerisinde ilçemize büyük değerler kattı, önemli hizmetlerde bulundu. Devletimizi güçlü bir şekilde temsil ettiler.

SÖĞÜT; “ASLA UNUTMAYACAĞIZ”

Özellikle zor zamanlar unutulmaz; 15 Temmuz gibi asrın ihanetinin yaşandığı günlerde ilçemizde kaymakamlık görevi yaptılar. Zor bir süreçte çok iyi yönettiler. Birçok güzelliğe de imza attılar. Kendilerinin insan sevgisi, dostluğu, dürüstlüğü ve alçak gönüllüğü hem bize hem ilçemize örnek oldu. Bilgi ve tecrübelerinden de her zaman istifade ettik. Bizler kendisini asla unutmayacağız” ifadelerini kullandı.

“KÖRFEZ’DE SEVGİ VE SAYGI GÖRDÜM”

Körfez’de her zaman saygı ve sevgi gördüğünü belirterek konuşmasına başlayan Dr. Hasan Hüseyin Can, “Geriye dönük baktığımda 5 yıllık vazife süresinde elimden geldiği kadar görevimi en iyi şekilde icra etmek için çaba gösterdim. Kırdığım, üzdüğüm olmuştur. Hepinizden bu konuda helallik istiyorum. Bulunduğumuz pozisyon itibari ile böyle davranmamız gereken anlar olabiliyor. Büyün bunlar kurumlarımızın sağlıklı şekilde hizmet üretmesi, Körfezin daha iyi hizmet alması içindir.

“İSTANBUL’DA BİR KAPINIZ VAR”

Sürekli sizin dostluğunuzu yüreğinde taşıyan bir kardeşinizim. İstanbul’da bir kapınızın olduğunu asla unutmayın. Dostlukları kazanmak kolay, devam ettirmek zordur. Dostluğumuzu devam ettirelim” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Başkan Şener Söğüt ve eşi Hatice Söğüt, Dr. Hasan Hüseyin Can ve eşi Şengül Can’a çiçek ve hediye takdim etti. Çalışma arkadaşları da Dr. Hasan Hüseyin Can’a hediye takdiminde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38