banner28
banner23
banner36

Başkan Söğüt, “Geleceğin Körfez’ini inşa ediyoruz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek’i ağırladı. Söğüt ve Zeybek ilçede ulaşım ve altyapı noktasında yapılan projeleri gezerken, STK’lara da ziyaretlerde bulundu

Başkan Söğüt, “Geleceğin Körfez’ini inşa ediyoruz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek’i ağırladı. Söğüt ve Zeybek ilçede ulaşım ve altyapı noktasında yapılan projeleri gezerken, STK’lara da ziyaretlerde bulundu

24 Mayıs 2021 Pazartesi 16:38
Başkan Söğüt, “Geleceğin Körfez’ini inşa ediyoruz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek’i ağırladı. Zeybek, Körfez ziyaretleri kapsamında ilk olarak AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile birlikte Körfez Belediyesi’ne geldi. Başkan Şener Söğüt’ü makamında ziyaret eden Zeybek daha sonra Söğüt ile birlikte ilçede yapılan yatırımları yerinde gördü.

ÖNEMLİ BİR PROJE TAMAMLANIYOR

Başkan Söğüt ve Zeybek ilk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Tütünçiftlik-İlimtepe yolunda incelemelerde bulundu. Projenin önemine değinen Başkan Söğüt, “Körfez kuzeye doğru genişliyor. İlimtepe de her geçen gün bu noktadan gelişen bir bölge. TOKİ’nin yapacağı konutlar ile birlikte bölgede yoğunluk artacak. TEM’in üzerinden viyadük ile geçerek Yunus Emre Caddesi’ne bağlanacak kısım ilk etapta yapılacak” dedi.

ALTYAPIYI YENİLİYORUZ

Altyapı çalışmalarının da tüm ilçede devam ettiğini belirten Başkan Söğüt, “Körfez’in altyapısını yeniliyoruz. İSU ekiplerimiz ile birlikte kentin dört bir yanında çalışmalar yapıyoruz. Tamamlandığında altyapısı tamamen yenilenmiş bir Körfez olacak” dedi. Başkan Söğüt ve Zeybek daha sonra devam eden altyapı çalışmalarının yapıldığı alanlarda incelemelerde bulundu.

BİRLİKTE İNŞA EDİYORUZ

Körfez Kent Konseyi ve AK Parti İlçe Başkanlığı ziyaret eden heyet, Belde Taksi Durağı’nda da vatandaşlarla sohbet etti. Körfez’de yapılan her yatırım için milletvekillerinden büyük destek gördüklerini belirten Başkan Söğüt, “Sağlam altyapıya ve modern görünümlere sahip geleceğin şehirlerini inşa ediyoruz. Şehirlerimize sağlanan destek yatırımlarımıza yansıyor.

HİZMETLER DEVAM EDECEK

Gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız gerekse milletvekillerimiz her zaman yanımızda. Birliktelik içerisinde hayata geçirdiğimiz projeler ile şehrimize ve ülkemize kazandırdığımız hizmetler artarak devam edecek” ifadelerini kullandı. Milletvekili Emine Zeybek de Körfez’de yapılan çalışmalar sonrası Başkan Söğüt’e teşekkür ederek, “Daha güzel bir Körfez için, Kocaeli için ve Türkiye için bizler de gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38