banner28
banner23
banner36

Başkan Söğüt, “Her Körfezliyi sporla buluşturacağız”

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün kongresinde konuşan Başkan Söğüt, “Spor tesis altyapımızı yeniliyoruz.

Başkan Söğüt, “Her Körfezliyi sporla buluşturacağız”

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün kongresinde konuşan Başkan Söğüt, “Spor tesis altyapımızı yeniliyoruz.

29 Mart 2021 Pazartesi 11:03
Başkan Söğüt, “Her Körfezliyi sporla buluşturacağız”

Yeni tesislerle birlikte hedefimiz her Körfezliyi sporla buluşturmak” dedi

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün olağan genel kurulu Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Murat Gülbiçim’in yaptığı ve Ali Osman Baş ile Bülent Gülal’ın divanda yer aldığı genel kurul, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün tekrar başkanlığa seçildiği kongrede, yeni yönetim de belirlendi.

SPOR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Kongrede konuşma yapan Başkan Şener Söğüt, spor alanında önemli yatırımların hayata geçtiğini belirterek, “Spor bizim içim önemli. Ve bugüne kadar da önemli adımlar attık. Spor demek; sağlık, sevinç ve mutluluk demek. Sporla birlikte bunları da yaşıyoruz. Bu güzellikleri de daha ileri noktaya getirmek adına belediye olarak çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz” dedi.

SPORCU SAYISI ARTACAK

Spor akademilerinde 13 branşta 4 bin gencin yer aldığını belirten Başkan Söğüt, “Kulübümüzde de binin üzerinde lisanslı sporcumuz var. Tesis altyapımızı yükselterek hem branş hem de sporcu sayımızı daha da yukarıya çekeceğiz. Ana hedefimiz Körfez’deki herkesi sporla buluşturmak. Yeni tesislerle ilgili olarak projelerimiz hazır.

BAŞARIDA GELECEKTİR

Hem bu yıl hem de önümüzdeki yıl içerisinde bu tesislerin tamamlanmasıyla birlikte Körfezimizde spor yapmayan gencimiz kalmayacak inşallah. Tabi hem tesisleşme hem de sporcu sayımızın artması ile başarılar da gelecektir. Hem ulusal hem de uluslar arası alanda alınan her başarı bizleri fazlasıyla mutlu ediyor” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından yeni yönetim belirlendi.

YÖNETİM BELİRLENDİ

Şener Söğüt başkanlığındaki yönetim kurulunda; Faruk Denli, İbrahim Çırpan, Osman Yurt, Levent Yılmaz, Selami Tanış, Zekeriya Çetin, Bülent Gülal, Erol Bektaş, Recep Şen ve Veysel Köksal yer aldı. Denetim kurulunda ise; Murat Gülbiçim, Orhan Tuna ve Kemal Soydaş yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38