banner28
banner23
banner36

Başkan Söğüt, “Kent Konseyi birleştirici güç”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın ve yönetiminin bir önceki dönem başkan ve yönetimini ağırladığı toplantıya katıldı. Başkan Söğüt, Kent Konseyi’nin önemli bir misyon üstlendiğini belirtti

Başkan Söğüt, “Kent Konseyi birleştirici güç”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın ve yönetiminin bir önceki dönem başkan ve yönetimini ağırladığı toplantıya katıldı. Başkan Söğüt, Kent Konseyi’nin önemli bir misyon üstlendiğini belirtti

19 Ekim 2019 Cumartesi 17:13
Başkan Söğüt, “Kent Konseyi birleştirici güç”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın ve yönetiminin bir önceki dönem başkan ve yönetimini ağırladığı toplantıya katıldı.Körfez Tütünçiftlik sahilindeki Körfez Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen buluşmaya; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın ve yönetimi, eski başkan İsa Taş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. İlk olarak Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın bir konuşma gerçekleştirdi.

BAYRAĞI DAHA YUKARIYA ÇIKARACAĞIZ

“Aldığımız bayrağı daha yukarıya çıkartacağız” diyen Nazmi Akın, “Görevi devraldığım İsa Taş Başkanıma ve yönetimine öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Görev süreleri boyunca güzel çalışmalara imza attılar. Özveriyle çalışmalar yürüttüklerine bizler de şahit olduk. Şimdi aldığımız bayrağı daha da yukarıya çıkartacağız.  Bayrağı teslim aldığımız arkadaşlarla bir araya gelmek, yaptık oldukları hizmetin anısına plaket takdim etmek istedik” dedi.

GÜZEL PROJELER HAYATA GEÇECEKTİR

Körfez Kent Konseyi eski Başkanı İsa Taş da düzenlenen yemek dolayısıyla teşekkür ederek, “Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt’e, Kent Konseyi başkanımıza ve yeni yöneticilerimize organizasyondan dolayı teşekkür ediyorum. Bugün birlik ve beraberlik günü. Kent Konseyi de ilçede bu birlik ve beraberliği sağlayacak en önemli unsurlardan. Nazi Akın başkanım ve yönetimi güzel projelere imza atacaklardır” ifadelerini kullandı.

İLÇEMİZE DEĞER KATACAKTIR

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de konuşmasında, “Önceki dönem kent konseyimiz güzel çalışmalar yaptı, güzel katkılarda bulundu. Şimdi yeni yönetim bu bayrağı aldı. Körfez’i daha yukarı çıkartmak, barış ve huzuru arttırma gayreti içerisinde olalım. Kültürden sanata, eğitimden sanayiye, çevreye her alana Kent Konseyi yapacağı çalışmalar ile ilçemize değer katacaktır. 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Bizler de elimizden geldiği kadar sizlerle birlikte olmaya, destek vermeye devam edeceğiz. Çok daha güzel projeler ile çalışmalarını ortaya koyacaklardır. Kent Konseyi, yapısı ile birleştirici bir güçtür” ifadelerini kullandı. Başkan Şener Söğüt’ün konuşmasının ardından eski Başkan İsa Taş’a çiçek ve plaket takdim edildi. Daha sonra eski yönetim kurulu üyelerine de plaket takdimi yapıldı.

Son Güncelleme: 20.10.2019 20:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38