BAŞKAN SÖĞÜT, KÖYLERE ÇIKARMA YAPTI

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, sabahın ilk ışıklarından itibaren Körfez’in kırsal kesimlerini ziyaret ederek vatandaşların istek ve taleplerini dinledi, çeşitli incelemelerde bulundu.

BAŞKAN SÖĞÜT, KÖYLERE ÇIKARMA YAPTI

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, sabahın ilk ışıklarından itibaren Körfez’in kırsal kesimlerini ziyaret ederek vatandaşların istek ve taleplerini dinledi, çeşitli incelemelerde bulundu.

01 Temmuz 2021 Perşembe 11:40
BAŞKAN SÖĞÜT, KÖYLERE ÇIKARMA YAPTI

Körfez’de hayata geçirdiği yatırımlarla kentin yaşam kalitesini her geçen yıl daha da yukarılara taşıyan Körfez Belediyesi, 36 mahallede altyapıdan üstyapıya, spordan kırsal kalkınmaya kadar her alanda önemli yatırımları yapmaya devam ediyor.

İL BAŞKANI MEHMET ELLİBEŞ İLÇE BAŞKANI RAMAZAN TUNA’DA KATILDI

Köy ziyaretlerine AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, Muhtarlar ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

SİZLERE OLAN MUHABBETİMİZ VE SEVGİMİZ ÇOK BÜYÜK

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Ramazan Tuna ile birlikte Himmetli, Çıraklı,  Ali Hocalar ve Dikenli köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Bir günde beş köyü gezerek vatandaşlarla hasbihal eden ve samimi sohbetlerde bulunan Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Köylerimize büyük önem veriyoruz. Bu tür ziyaretlerimizle belediyeyi vatandaşlarımızın ayağına götürüyoruz. Sizlere olan muhabbetimiz ve sevgimiz çok büyük. Vatandaşımızın duasını almak, gönüllerinde yer etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz.” Dedi.

Başkan Söğüt, vatandaşlar ile sohbeti dışında muhtarlarla köylerin eksikliklerini de yerinde gördü. Tespit edilen eksiklikleri not aldıran Başkan Söğüt, aciliyet gerektiren konuların yapılması için birçok talimat verdi.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ “KÖRFEZ”

Gönül belediyeciliği temelinde tüm Kocaeli’nin hizmetkarı olduklarını vurgulayan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “İlçelerimizi geziyoruz, yapılan çalışmaları yol arkadaşlarımızla birlikte görüyoruz. Gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerinden bir tanesini de Körfez’de yaşıyoruz. Burada çok güzel birlik ve beraberlik var. Bu güzel birliktelik yapılan işlere yansıyor.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38