banner28
banner23
banner36

Başkan Söğüt’ten, 15 Temmuz mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Başkan Söğüt’ten, 15 Temmuz mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

14 Temmuz 2021 Çarşamba 14:56
Başkan Söğüt’ten, 15 Temmuz mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Söğüt mesajında, “Tarih boyu tüm mazlumlara umut olmuş bir ülkeyi; toprağı, insanı ve kaynaklarıyla dünya zalimlerine peşkeş çekme niyetiyle girişilmiş utanç ve yüzkarası 15 Temmuz darbe teşebbüsünün 5. yılını geride bırakıyoruz.

DÜNYAYA İSPATLADIK

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde sergilenen karşı duruş, ülkemizin ve milletimizin sonsuza dek gurur duyacağı, onurunu yaşayacağı bir milli zaferle taçlanmıştır. Hain darbe teşebbüsüne karşı verilen destansı mücadele ve ortaya konulan çelik irade ile halkımızın lidersiz, devletimizin sahipsiz olmadığı bütün dünyaya ispat edilmiştir.

MİNNET VE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ

En uzun geceyi, hiç batmayacak aydınlık bir güne çeviren başta şehitlerimiz ve gazilerimiz olmak üzere, tüm milletimize minnet ve şükran borçluyuz.

Büyük bir iman ve kararlılıkla bizi karanlıklardan koruyan şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler ve milletimize ebedi varlık ve huzur diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38