banner28
banner23
banner36

Başkan Söğüt’ten, 17 Ağustos Mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 17 Ağustos 1999 Marmara depreminin 20. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı

Başkan Söğüt’ten, 17 Ağustos Mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 17 Ağustos 1999 Marmara depreminin 20. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı

16 Ağustos 2019 Cuma 14:36
Başkan Söğüt’ten, 17 Ağustos Mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 17 Ağustos 1999’da gerçekleşen binlerce hemşehrimizin hayatını kaybettiği Marmara depreminin 20. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan İsmail Söğüt mesajında; Tüm ülkeyi derin acılara boğan depremin üzerinden 20 yıl geçti. Böylesi felaketlerin bir daha yaşanmaması hepimizin ortak dileğidir.

UYGUN HAREKET ETMELİYİZ

Özellikle bölgemizin deprem kuşağı üzerinde olması, depremle yaşamayı öğrenmemizi ve her an hazırlıklı olmamızı gerektirmektedir. ‘Deprem öldürmez, bina öldürür' gerçeğini şiar edinerek şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz. Canımızın, malımızın ve binalarımızın güvenliği için plansız ve kaçak yapılaşmadan kaçınmalı, deprem yönetmeliğine uygun hareket etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

BİR DAHA YAŞANMASIN

Başkan Söğüt mesajında; Depremin değil, alınmayan önlemlerin büyük acılar yaşattığına dikkat çekerek, “17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, böyle bir felaketin bir daha yaşanmaması temennisiyle, depremde yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 16.08.2019 19:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38