banner28

Başkan Söğüt’ten 8 Mart mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Başkan Söğüt’ten 8 Mart mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

07 Mart 2020 Cumartesi 15:23
Başkan Söğüt’ten 8 Mart mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Kadınlar, toplumun ve huzurun temel taşıdır” diyen Başkan Şener Söğüt, “Sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği,şefkati temsil eden kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun mimarıdır. 

DAHA GÜVENLE BAKACAĞIZ

Kadınlarımız, milletimizi geleceğe taşıyan evlatlarımızı yetiştirdikleri gibi, siyaset, ekonomi, iş hayatı ve pek çok alanda çok önemli görevler üstlenmektedirler. Kadınlarımıza yönelik ayrımcı, dışlayıcı ve şiddet içeren uygulamalar sona erdirilebildiğinde ve tüm kız çocuklarımız eğitimin her seviyesinden yararlanabildiğinde, geleceğe daha güvenle bakabileceğimiz muhakkaktır. 

KARŞILIKSIZ SEVGİ VE ŞEFKAT

Bu duygu ve düşüncelerle yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, öğreten,eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız sunabilen, ailenin ve toplumun mimarıannelerimizin, şehit ve gazilerimizin eş ve annelerinin, dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın '8Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.   

Son Güncelleme: 08.03.2020 18:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38